Apollo Mondo Selected Romana

apollo mondo selected
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa lomalle Apollo Mondo Selected Romana -hotelliin, joka kuuluu Apollo Mondo Selected -valikoimaamme. Hotelli sijaitsee Makarskan suosituimmalla rannalla, Buba Beachilla. Kaikki on uutta ja tarjolla on suuri allasalue, kuntosali, spa ja modernit huoneet. Lapset nauttivat lomasta Club Polly & Mino -lastenkerhossa kun taas aikuiset voivat tilata raikkaan juoman kattobaarissa tai suositussa rantabaarissa.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmoita 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Uusi Apollo Mondo Selected Romana sijaitsee parhaalla paikalla rannalla, hieman Makarskan keskustan ulkopuolella. Hotellin ulkopuolella kulkee rantapromenadi, jota pitkin pääsee keskustaan. Promenadin varrella on viihtyisiä ravintoloita, baareja ja kauppoja. Rannalta löytyy myös hotellin suuri ruokakauppa, josta voi ostaa mm. juuri leivottua leipää ja tuoreita vihanneksia.

Allasalue ja ranta Apollo Mondo Selected Romanassa on suuri allasalue, jossa on aurinkotuoleja, -varjoja ja allaspyyhkeitä. Erillinen lastenallas. Hotellin ulkopuolella on pieni pikkukiviranta Buba Beach, jossa on myös aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannalla on Aqua Center, joka järjestää erilaisia vesiurheiluaktiviteetteja. Rantapromenadilla on hotellin yökerho Aria, joka on avoinna muutamana päivänä kesän aikana. Yökerhossa järjestetään konsertteja ja muita tapahtumia.

Buffetravintola ja baareja Hotellin buffetravintolassa on tarjolla hyvä valikoima eri annoksia. Juomia voi tilata aulabaarista ja kattobaarista. Rannalla sijaitsee Buba Beach Bar. Korkeasesongin aikaan baari on suosittu kokoontumispaikka paikallisten ja muiden vierailijoiden keskuudessa.

Baristakahvia Mondo Caféssa Kahvi- ja mehubaari Mondo Cafésta voit ostaa korkealaatuisen cappucinon, espresson, erikoiskahveja, erilaisia tuorepuristettuja mehuja, paikallisia leivonnaisia ja jäätelöä lisukkeineen.

Hyvinvointi ja treenaus Hotellissa on maksuton kuntosali sekä aamujooga 3-5 kertaa viikossa. Spa, jossa erilaisia hoitoja.

Club Polly & Mino ja uimakoulu Club Polly & Mino on Apollon oma lastenkerho skandinaavisella henkilökunnalla. Kerhossa on paljon hauskaa tekemistä ja uutta opittavaa. Päivien aikana tutustutaan esimerkiksi kroatialaiseen kulttuuriin tekemällä yhdessä paikallista ruokaa. Lastenkerho toimii yhdessä Apollo Mondo Family-hotelli Romana Beach Resortin kanssa, joka sijaitsee aivan vieressä. Kerho sijaitsee Apollo Mondo Family Romanan puolella.

Lapsilla on myös mahdollisuus opetella uimaan Swim School by Apollossa. Uimakoulun ohjaajat ovat koulutettu Svenska Simförbundetsin pedagogiikan mukaisesti.

Lisätietoja hotellista Maksuton wifi hotellialueella. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri.

Hintaan sisältyy Apollo Mondo Selected Romanassa:

 • Wifi
 • Kuntosali
 • Aamujooga 3-5 kertaa viikossa
 • Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet allasalueella

Lisämaksusta

 • Club Polly & Mino
 • Swimschool by Apollo
 • Aurinkotuolit ja -varjot rannalla
 • Spa-hoidot
 • Vesiurheiluaktiviteetit rannalla

Ateriat

Aamiaispöytä. Aikuisten ostaessa puolihoidon 2-11 -vuotiaat syövät maksutta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Selected
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Mondo Coffee
 • Club Polly & Mino
 • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton kuntosali ja wifi