Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osassa allas- tai merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella sekä yhdistetyllä olohuoneella. Tv satelliittikanavilla molemmissa huoneissa. Hyvinvarusteltu minikeittiö, jossa mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio

Kolmioita kahdella erillisellä makuuhuoneella sekä yhdistetyllä olohuoneella. Tv satelliittikanavilla kaikissa huoneissa. Hyvinvarusteltu minikeittiö, jossa mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Yksiö

Yksiöitä, joissa lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Hyvinvarusteltu minikeittiö, jossa mikro, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Mahdollisuus lainata silitysvälineet vastaanotosta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.