Kokemuksia Waterman Beach Village Bungalow -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 42 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
7,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
oma rauha
-
ei mitään

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-04


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-10


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-10


9 10:stä

+
Erittäin kaunis, hyvinhoidettu, siisti koko alue, paljon ajanvietemahdollisuuksia, ravintola ja uimaranta lähellä, toivomukset toteutettiin välittömästi. Erittäin ystävällistä henkilökuntaa, hyvää huolta pidettiin.
-
Bungalowiin myös sisälle kunnon kokoinen ruokapöytä ja tuolit, nyt Ikean pikkuinen sohvapöytä ja jakkarat, aina ei haluttu syödä ulkona terassilla. Pistorasioita aivan liian vähän ja esim naulakoita oli vain kylpyhuoneissa. Pyysimme lisätyynyjä ja huopia (blanket) saimme tyynyt ,mutta huopien tilalla petauspatjat, oli hiukan kylmä pelkällä lakanalla kun ilmastointia oli pakko pitää päällä öisinkin.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-13


10 10:stä

+
Toimivat tilat pienessä koossa Grillausmahdollisuus
-
Ravintolan aamupala ei ollut kovin hyvä Kahvinkeitin olisi plussaa

Vahvistettu asiakas: 2019-05-22


9 10:stä

+
Upea hotelli ja työntekijät.
-
Muurahaiset pois huoneista, sekä ilmastointi kuntoon.. se oli niin äänekäs että piti laittaa pois yöksi, sitten aamulla olikin jääkylmä kämppä.. (jatkuva lämmönvaihtelu kämpässä sairastutti minut ja matkakaverini, joka meinasi pilata loman...)

Vahvistettu asiakas: 2019-05-22


8 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, ystävällinen ja avulias palvelu lähellä kaikkea - palvelua, rantaa, Supetarin keskustaa. Myös se, että toisen hotellin altaille pääsi rannekkeella oli hieno juttu!
-
Kun menimme uimaan ”sisarhotellille” Kaktuksen henkilökunta oli todella ystävällistä mutta erehdymme ensin ko. alueella jonkun toisen, Watermanresortin (?) infoon/recepcioniin niin siellä kyllä kohdeltiin kuin toisen luokan kansalaista, ja tehtiin selväksi että ”te tulette sieltä leirintäalueelta” :D:D:D No siellä ”leirintäalueen” mökeissä oli kuitenkin paljon viihtyisämpää kuin hotellimuurien sisällä! Ja näppärää kun isovanhemmat olivat viereisessä mökissä/bungalovissa niin lapset saivat heilua turvallisesti edestakaisin vaikka vasta 1,5v ja 3,5v. Ainut mikä useammalla hieman unenlaatuun vaikutti oli mökin ilmastointi/kompura jotka oli rakennettu mökkiin kiinni ja piti kovaa ääntä. Lisäksi meidän mökin ilmastointi ei toiminut ja mökki oli todella viileä öisin kun oli vielä viileää - asiasta sanottiin ja korjaajakin tuli - viimeisenä päivänä. Lasten tarkeneminen yöllä välillä mietitytti. Sitä en myöskään ymmärtänyt kun mökit siivottiin ja lakanat vaihdettiin myös viimeisenä päivänä - eikö se ole jo vähän tuhlausta? Ymmärrän ettei lauantaina ja sunnuntaina ko. hommia ehkä tehdä mutta oli vähän hassua.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-22


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-18


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Waterman Beach Village Bungalow -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

124 arvostelua
Erinomainen
 
86
Erittäin hyvä
 
29
Hyvä
 
5
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

25.6.2018

Kirjoittanut M1kk0H Hämeenlinna, Suomi

Bungalow leirintäalueella

Varasimme Kroatian roadtripille pääasiassa apartment-muotoisia vaihtoehtoja, tämä oli sellainen jokerikortti... Mutta pakko sanoa, että tässä sai rahalle vastinetta ja paikka on todellakin harkitsemisen arvoinen. Vähän sellainen "siisti työmaakoppi", mutta kaikki tarvittavat palvelut. Kompaktissa asumuksessa oli kaksi makkaria, oleskelualue, kaksi kylppäriä, keittiö, terassi, ilmastointi, wifi (lisämaksusta) sekä terassi. Meillä pakettiin kuului myös puolihoito. Hinta taisi olla kesäkuussa kolmelta aikuiselta 80 euroa yö ja ruuat yksistään olisivat jo yli puolet tuosta.

 
16.9.2021

Kirjoittanut ruairidhGil

Fantastic Short Break!

Brilliant Visit to Brač Island while staying at Waterman’s Beach Village, very friendly staff who made us feel very welcome and a wide range of facilities available for all guests in the various different hotels - we’ll be back!

 
23.8.2021

Kirjoittanut Elizabeth W Sheffield, Yhdistynyt kuningaskunta

Perfection

I can’t review this place enough. It’s basic but spotless. I am still enjoying this place now. There is a Lidl and a bar literally 5 mins walk away. The marina at reasonable prices on food. The staff are fabulous and happy to answer any questions. For really little one even better as there is a small pool that is never over crowded. It is just peaceful and tranquil. Well done Waterman’s and jet2.

 
24.7.2021

Kirjoittanut Renata J

Calm place to stay

It is a lovely place. Not too large and calm. Nice mobile houses have optimal space even for family of six. The beach is close and not overcrowded during our visit. It is quite like a private one. Children enjoyed the pool and the animation activity for kids. The things that could be improved - a larger and newer grill or even grill area. Also the table in the terrace could be adapted for a larger family. The night light in the terrace table zone would be also appreciated.

 
10.7.2021

Kirjoittanut Lora Ž

Camping place full of sheep poop and no hot water

boyfriend and I came to camp and were just looking for a place so we could put up a tent. firstly, there was a lot of poop from sheep or goats, and secondly in the evening we came from the beach, tired, wanted to take a shower, and there was no hot water !! And for that simple place on the meadow we were charged 35 euros !! I will never come here again, and I don't recommend it to any campers either