Milna Osam

apollo mondo duo

  • Hotelli yli 16-vuotiaille
  • Lähellä rantaa

Apollo Mondo Duo -valikoimamme Milna Osam on viihtyisä aikuisille tarkoitettu hotelli Kroatian saaristossa. Viihtyisä Milna Osam toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Hotellin ravintolan terassilta on kauniit näkymät merelle ja Milnan kylään. Hotellissa on oma allas ja aurinkotuoleja niin allasalueella kuin rannalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle. Juniorsviitti 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 87 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Milna Osam on aikuisille suunniteltu hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat. Allasalueelta ja aurinkoterassilta näkymä Milnan kaupungin satamaan. Altaalla ja aurinkoterassilla aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu panttia vastaan. Hotellin alapuolella hyvin pieni pyörökiviranta, joka on yleisessä käytössä ja sinne saavat tulla myös lapset.

Hotellissa on à la carte-ravintola, jonka terassilta on kaunis näkymä merelle. Loungebaari. Ravintola ja baari ovat avoinna kaikille, ei ikärajaa.

Maksuton kuntosali sekä hierontaa lisämaksusta. Maksuton jooga 3-5 krt/vk. Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköinti lisämaksusta. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Hotellialueella on korkeuseroja ja portaita. Paikallisliikennettä. Milnan satamasa liikennöi lisämaksullisia pikaveneitä naapurisaari Hvarille, Mljetille ja Korculaan sekä mantereella sijaitsevaan Dubrovnikiin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Apollo Mondo Duo
  • Vain aikuisille
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Hyvä sijainti
  • Maksuton wifi