Juniorsviitti

Raikkaita juniorsviittejä makuuhuoneella ja olohuoneella. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Jaettu ulkotila rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita parivuoteella. Puulattia. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Parveke tai maaparveke, osassa rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone merinäköalalla

Moderneja kahden hengen huoneita parivuoteella. Tv satelliittikanavilla. Minibaari sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain, Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Pieni maaterassi, joka on osittain alennettu eikä siitä ole merinäköalaa. Kahden hegen huoneista on myös pääsy jaetulle ulkotilalle (hotellin oma nimi Club Deck), josta on merinäköala Milnan satamaan päin. Kulku kylpyhuoneeseen käytävää ja portaita pitkin. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.