Grand Hotel View

Grand Hotel View on uusi ja raikas hotelli, josta on kauniit näkymät merelle. Hotellilla on mukava allasalue, jossa on useita altaita ja esimerkiksi yhdistetty sisä- ja ulkouima-allas, joka on lämmitetty. Nauti hotellin spasta ja mukavista huoneista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Superior-huoneita 1-2 hengelle. Suurempia superior-huoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Grand Hotel View sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Postiran keskustasta Bracin pohjoisrannikolla. Kesään 2023 mennessä suoraan hotellin alapuolelle tehdään mukava pikkukiviranta, rakentaa mukavan pikkukivirannan suoraan hotellin alle, jossa voit viettää mukavia rantapäiviä ja nauttia kristallinkirkkaan meren läheisyydestä.

Suuri allasalue, jossa uima-allas ja lastenallas, jossa on pieni liukumäki. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet. Allasalueella on myös lämmitetty, yhdistetty ulko- ja sisäuima-allas, jonka kautta voi uida hotellin kylpylään. Allasalueen vieressä on suuri aurinkoterassi.

Hotellin ravintola Meiterraneossa tarjotaan aamiaispöytä, lounasta sekä illallispöytä. Kolme baaria: allasbaari, jossa on päivisin tarjolla myös välipaloja, aulabaari sekä rantabaari.

Kylpylä, jossa lämmitetty sisä- ja ulkouima-allas lepotuoleineen, jääsauna ja sauna. Hoitoja lisämaksusta. Kuntosali. Iltaviihdettä muutamana iltana viikossa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pysäköinti - sisätiloissa ja autotallissa lisämaksusta. Sähköautojen latauspisteet lisämaksusta. Portaita ja tasoeroja hotellin sisällä. Postiran keskustaan noin 300 metriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Kun aikuiset ostavat lisämaksulliset ateriat, syövät alle 12-vuotiaat lapset maksutta.

Aamiainen tarjoillaan klo 07.00-10.00 ja illallinen klo 19.00-21.00.

Hotellit Brac

Villa Dzamonja

Villa Dzamonja on perheomisteinen huoneistohotelli Bolissa, jossa asut oliivipuiden ja pinjojen katveessa ja meri on aivan oven ulkopuolella. Huoneistot ovat siistejä. Hotelli koostuu kahdesta osasta, joista vanhemman osan huoneita on päivitetty. Ateriat eivät sisälly hintaan, mutta aamiaisen voit tilata lisämaksusta. Bolin ravintolat, pienet putiikit ja iltariennot ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kolmen minuutin kävelymatkan päässä Bolin torilta ja kymmenen minuutin päässä Zlatni Rat Beachin kävelykadulta.

Zlatni Rat Beach

Zlatni Rat Beach sijaitsee aivan samannimisen rannan vieressä. Hotelli sijaitsee kauniilla alueella mäntyjen katveessa, ja Zlatni Ratin kaunis ranta on yksi Kroatian suosituimmista ja valokuvatuimmista rannoista.

Bluesun Elaphusa

Hotelli Bluesun Elaphusa on mukava perhehotelli suositulla Bolin alueella Bracin saarella. Isolla allasalueella viihtyy koko perhe, ja allasbaarista voi tilata virvokkeita. Kannattaa piipahtaa myös spa-osastolla, jossa on tarjolla hemmotteluhoitoja ja hierontaa rentouttavassa ympäristössä.

Bluesun Borak

Bluesun Borak on raikas hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla mäntypuiden keskellä. Oksien välistä avautuu näkymä merelle. Hotelli sijaitsee Kroatian kuvatuimman rannan, Zlatni Ratin, ja Bolin kylän välissä. Hotellin ja pikkukivirannan välissä on pieni rantakatu, ja täällä voit viettää lomapäiviä niin altaalla kuin rannallakin.