Huoneet

Allasbungalow - kesä 2020

Hienoja bungaloweja, jotka koostuvat makuuhuoneesta, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Maaterassi altaalla, joka jaetaan toisen bungalowin kanssa. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Island bungalow

Hienoja bungaloweja, jotka koostuvat makuuhuoneesta parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella sekä olohuoneesta minikeittiöllä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Hienoja kahden hengen huoneita päärakennuksessa, joissa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Mahdollisuus lapsen lisävuoteeseen. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone bungalowissa

Hienoja kahden hengen huoneita bungalowissa. Huoneissa on kaksi erillistä sänkyä ja mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden huoneen sviitti neljällä vuoteella

Viihtyisiä kahden huoneen sviittejä päärakennuksessa. Olohuone ja erillinen makuuhuone parivuoteella. Kaksi lisävuodemahdollisuutta olohuoneessa. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lasta.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Perhesviitti

Hienoja perhesviittejä bungalowissa. Huoneissa olohuone ja erillinen makuuhuone. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä makuuhuoneessa ja olohuoneessa mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Olohuoneessa on pesuallas, pieni jääkaappi, vedenkeitin ja mikro, mutta ei keittomahdollisuutta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone bungalowissa

Hienoja superiorhuoneita, jotka sijaitsevat ylimmässä kerroksessa bungalowissa. Parivuode ja lisävuodemahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merelle päin. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehkoja kahden hengen huoneita päärakennuksessa. Mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Tv satelliittikanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.