Kokemuksia Gava Waterman Resort Milna -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 117 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-02


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


9 10:stä

+
Siisti ja toimiva ratkaisu
-
Musiikin käytössä vois olla välillä taukoja ja musiikkivalintoja kannattaisi miettiä asiakkaiden ikärakenteen mukaan.

Vahvistettu asiakas: 2019-09-25


8 10:stä

+
Siisteys ja hiljainen sijainti Jäätelö oli mahtavaa poikien mielestä
-
Terassit on ankeita Aurinkotuolien varaaminen kiellettävä

Vahvistettu asiakas: 2019-09-21


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-07


8 10:stä

+
Siisteys , ystävällinen henkilökunta,aamupala ,hotellin sijainti,
-
Päivällinen ei vastaa hotellin luokitusta, minigolf pallot vaikka pantilliseksi ettei olisi kadoksissa.

Vahvistettu asiakas: 2019-08-31


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-14


8 10:stä

+
Huoneet, ravintola, allasalue ja ranta siistit. Mukava ranta. Sijainti rauhallinen. Hyvät sängyt. Hedelmät olivat hyviä.
-
Ei mitään aikatauluja/ohjelmistoa saatavilla. Ruoka mautonta, mutta niin se oli muuallakin saarella. Ravintolan ruoanjakelupisteet eivät olleet toimivia ja ruuhkautuivat. Minibaari tyhjä ja toimi vain jääkaappina. Jäimme kaipaamaan jotain naposteltavaa ruoka-aikojen ulkopuolella. Drinkkilistat eivät pitäneet paikkaansa.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-27


6 10:stä

+
Hienolla paikalla. Remontoitu Superior bungalow huone todella kiva. Hyvä ilmastointi. Hieno infinity allas. Ilmaiset milna kuljetukset. Pyyhepalvelu.
-
Kokeneempaa henkilökuntaa kaikille osa-alueille paitsi respa. Nuoria työntekijöitä joista suurta osaa ei kiinnosta palvella. Osa heistä Joi työaikana ja poltti tupakkaa jatkuvasti allasbaarin vieressä. Viihdyttäjä ryhmä oli paikalla viihdyttämässä vain ranskalaisia vieraita. Ruoka oli samanlaista päivästä toiseen buffetissa. Hotelilla ei ole muuta ravintolaa vaikka toisin markkinoitiin. Ruuan taso oli vaihteleva ja tarjonta suppea. Hotelli tarjosi "erityisillallisen" viimeisenä iltana joka oli täysi katastrofi. Paikalle piti päästä vain kutsulla mutta buffa vieraat valloittivat meille varattuja pöytiä. Tarjoilijat olivat ihan pihalla koko ajan ja kaikki kesti. Illan ruista osa oli suoraan buffa linjastosta. 0/5. Meillä oli all inclusive eli juomat kuului hintaan. Drinkkilista suppea. Joka päivä loppui joku viini tai vastaava. Brac confort drinkki oli joka päivä uusi välillä hyvä välillä täysi fiasko. Viinit ja olut ok. Siivouksesta sen verran että lakanoita ei vaihdettu kertaakaan viikon aikana vaan pedattiin. Kerran jätettiin kokonaan siivomatta tuntemattomasta syystä. Muuten hotellialue oli siisti. Tallelokero lisämaksusta 10 kunaa vrk. Minibaarissa ei ollut edes vettä.

Vahvistettu asiakas: 2019-07-20


9 10:stä

+
erittäin tyylikkäät huoneistot, todella kattava valikoima palveluita ja harrastuksia, all inclusive oli kattava, paljon parempi kuin odotin
-
huoneen ilmastointilaite oli luultavasti likainen kun ilma mitä se työnsi oli ehkä hiukan huonoa, meille tuli usealle yskää ja hengenahdistusta huoneesta ja mielestäni johtui ilmastointilaitteesta

Vahvistettu asiakas: 2019-07-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gava Waterman Resort Milna -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

315 arvostelua
Erinomainen
 
137
Erittäin hyvä
 
93
Hyvä
 
49
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
15

Viimeisimmät 5 arviota

26.9.2019

Kirjoittanut wressi Hollola, Suomi

Hotelli upealla ja rauhallisella paikalla

Todella siisti hotelli. Huone siivottiin joka päivä viikon aikana, uudet pyyhkeet tuotiin joka päivä (vaikka ei olisi ollut tarvetta) ja lakanat vaihdettiin kerran. Huone oli todella tilava ja sänky erinomainen. Hotellialue oli rauhallinen, huoneisiin ei kantautunut iltaohjelmien äänet, kun parvekkeen ovet olivat kiinni. Ruoka oli hyvää ja vaihtelevaa, erityisesti pizzat olivat todella hyviä. All incluisiviin kuuluvat juomat olivat niin ikään hyviä. Allasalueet olivat siistit ja aurinkotuoleja oli riittävästi. Suplautoja ja kajakkeja olisi voinut olla useampi tai niihin olisi voinut olla varauslista, niin olisi niitä päässyt testaileen helpommin. Alue ei ehkä ole paras mahdollinen pienten lasten kanssa oleville, mutta aikuisille mainio valinta

 
7.7.2019

Kirjoittanut UnlimitedPizza

Mahtava hotelli!

Hotellialue siisti sekä kaikki palvelut lähellä. Ruoka oli todella hyvää! All inclusive mielestäni ainut oikea vaihtoehto, koska lähimmät ravintolat n. 3km päässä. Erityiset kiitokset Carpe diem animation-tiimille! Tästä paikasta ei pahaa sanottavaa keksi. Lapsille (ja lapsenmielisille) vesitrampoliini, monia liikuntamahdollisuuksia sekä todella ystävällinen henkilökunta.

 
27.6.2019

Kirjoittanut mhaappis

Hotelli kauniilla ja rauhallisella paikalla

Asuimme uudessa "Forest Cottagessa", joka oli mukava ja tilava. Kiva oli myös edessä oleva pieni oma terassi. Uintimahdollisuudet olivat erinomaiset uima-altaissa ja myös meressä. Hotelli oli kauniilla paikalla ja maisemat upeat. Hotellialue oli siisti, joskin hieman asfalttinen. Ruuan taso oli heikko ja ruokalinjasto muistutti kouluruokailua. Erityisruokavaliot gluteeniton ja maidoton olivat ravintolalle haastavia ymmärtää. Gluteenittomia tai maidottomia jälkiruokia ei ollu tarjolla. Neljäntenä päivänä vasta järjestyi maidotonta jälkiruokaa. Jäätelöä kehotettiin ottamaan gluteenittomaksi jälkiruoaksi, mutta sitä ei kuitenkaan joka päivä saanut, koska sen tarjoilu loppui klo 18. Hotellin viihdyttäjätät, erityisesti Milan ja Ivan ansaitsevat työstään ja toiminnastaan erityismaininnan ja arvosanaksi täyden kympin! Jos paikan ruoka paranisi, niin voisi harkita tänne matkustamista uudelleen!

 
17.5.2019

Kirjoittanut elenaeriksson

Huikeeta

Tosi hieno hotelli ja ihan parhaat ohjelmat ja ohjaajat. Ruoka todella hyvää ja kaikki sujui mutkitta. Helppo kulkuinen hotellialue. Ensimmäinen ei hiekkaranta josta tykkään. Vesi silti vähän liian kylmää vielä toukokuussa. Mutta kokonaisuudessa suosittelen!

 
24.9.2017

Kirjoittanut Aurinkoonkiitos

Valitettava pettymys

Kävimme tässä kohteessa Apollomatkojen all inclusive -lomalla syyskuussa. Ajatus oli viettää rentouttava luksusloma upouudessa hotellissa kahden pienen lapsen kanssa. Valitettavasti loma ei vastannut odotuksia. Pääsyy tähän oli hotellialueen pienuus ja epäviihtyisyys. Alue oli rakennettu täpötäyteen huoneistoja erittäin ahtaasti. Olisimme kaivanneet joko omaa terassia tai parveketta, mutta kahden huoneen sviittiimme kuului vain ulko-oven yhteydessä oleva pieni betoninen "aitaus", joka oli aivan edessä kulkevan asfalttitien vieressä. Edes pyyhettä ei siihen mahtunut levittämään eikä se toisaalta tien vieressä houkuttamutkaan. Naapurit olivat ihan parin metrin päässä eikä näkösuojaa mihinkään suuntaan ollut. Hotellia ei siis voi suositella kellekään omaa rauhaa kaipaavalle. Ainakin kannattaa tarkistaa huoneen sijainti. Meillä tälle nk. terassille kantautui lisäksi viemärin hajua. Yleisilme oli melkoinen asfalttiviidakko mikä oli erikoista, sillä saari itsessään oli tosi kaunis. Huone sinänsä oli ok mitta koska tarkoitus oli viettää aikaa ulkosalla, se ei valitettavasti lohduttanut. Huone ei ollut rannan tai altaiden läheisyydessä. Kumpikaan ulkouima-altaista ei ollut lämmitetty joten syyskuussa vesi oli todella kylmää. Vain sisäallas oli lämmitetty. Meren ranta oli jyrkän mäen alla. Ranta oli kaunis ja vesi upean kirkasta mutta todella äkkisyvä eli se ei soveltunut pienille lapsille. Lisäksi kannattaa huomioida että hotelli on eristyksissä kaikesta muusta asutuksesta eli lähin kylä on noin puolen tunnin kävelymatkan päässä. Meille myyty loma ei mielestäni vastannut matkan hintaa. En suosittele kohdetta.