Gava Waterman Resort Milna

 • All Inclusive sisältyy hintaan
 • Nauti päivästä altaalla tai kivitasanteella
 • Palveluita ja aktiviteetteja koko perheelle
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa Gava Waterman Resort Milnaan kauniille Bracin saarelle Kroatiaan! Hotellissa voit majoittua päärakennuksessa tai viihtyisissä bungaloweissa, jotka levittäytyvät hotellialueelle. Täällä viihtyy koko perhe; hotellin palveluihin kuuluu viihtyisä allasalue erillisellä lastenaltaalla, yksityinen laituri tikkailla sekä monia hauskoja aktiviteetteja.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huone bungalowissa 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Suurehko kahden hengen huone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone bungalowissa 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Island Bungalow 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden huoneen sviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Allasbungalow 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 289 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 1,6 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Gava Waterman Resort Milna sijaitsee Milnan kylässä ja hotelli koostuu useasta bungalow-tyylisestä rakennuksesta, mitkä sijaitsevat eri puolilla hotellialuetta. Päärakennuksessa on vastaanotto, aula ja kuntosali. Hotellin buffetravintola sijaitsee erillisessä rakennuksessa ja täällä järjestetään teemaillallisia kerran viikossa. Ravintolaa vastapäätä sijaitsee hiljattain rakennettu baari.

Allasalueella useita altaita, joista yksi on infinity-allas sekä erillinen lastenallas. Yksi ulkoaltaista ja lastenallas on lämmitetty 15.6. saakka sekä 1.9. jälkeen. Kaksi allasbaaria, joissa tarjoillaan kylmiä ja kuumia juomia. Yksityinen laituri uimatikkailla hotellin vieraille noin 150 metrin päässä. Uimaan pääsee myös kallioilta. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot allasalueella ja uimalaiturin läheisyydessä. Pyyhepalvelu lisämaksusta.

Maksuton kuntosali ja multi court -kenttä, missä voi pelata jalkapalloa, koripalloa ja sulkapalloa. Uusi spa, josta näkymä merelle. Sisäallas, sauna ja höyrysauna. Hierontaa lisämaksusta. Maksutonta minigolfia, pöytätennistä ja bocciaa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Kauppa. Hotellin oma lastenkerho englanninkielisellä henkilökunnalla 4-12 -vuotiaille. Leikkipaikka. Vesiurheiluaktiviteetteja lisämaksusta Milnan kaupungissa. Maksuton hotellibussi Milnan keskustaan, mikä sijaitsee 1,6 km päässä. Bussi kulkee tiettyinä kellonaikoina ja paikkavaraus tulee tehdä etukäteen. Hotellialueella on korkeuseroja. Paikallisliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
 • Lounaspöytä, klo 12.00-14.00.
 • Illallispöytä, klo 19.00-21.00. Kolme kertaa viikossa teemaillallinen (kroatialainen, meksikolainen ja dalmatialainen).
 • BBQ -illallinen, kerran vierailun aikana. Varaus vaaditaan.
 • Illallinen, jossa tarjoillaan paikallisia erikoisuuksia, yhden kerran vierailun aikana. Varaus vaaditaan.
 • Jäätelöä, klo 10.00-18.00.
 • Iltapäiväkahvi, hedelmiä ja snackseja, klo 15.30-17.00.
 • rajoittamattomasti paikallisia juomia kuten olutta, viiniä, drinkkejä ja virvoitusjuomia, klo 10.00-00.00 ajanjaksolla 20.6 - 5.9. Muina aikoina klo 10:00-23:00.
 • 4 krt/päivä tarjolla edestakainen bussikuljetus Milnaan.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus