Strada Marina

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Mikäli haluat majoittua Zakynthoksen kaupungin keskustassa, on hotelli Strada Marina hyvä valinta. Täällä asut aivan satamakadun varrella ja Solomos-torin vierellä kävelyetäisyyden päässä kaupungin rannalta ja ostoskaduilta. Hotellin katolla on suuri allasalue, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja sekä ravintola ja siihen kuuluva baari.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 450 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Strada Marina sijaitsee keskeisellä paikalla Solomos-torin vierellä Zakynthoksen kaupungissa. Hotellin katolla on suuri alue "The Roof Garden", jossa on allasalue, à la carte-ravintola ja baari. Altaalla maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Ravintolassa tarjoillaan Välimereltä vaikutteita saaneita annoksia keskiyöhön saakka, baari pitää ovensa auki vielä hieman pidempään. The Roof Gardenissa nautit upeista maisemista Solomos-torille, venetsialaiseen linnoitukseen Bohaliin, satamaan ja merelle. Hotellissa on myös kahvila. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksuton pysäköinti.

Kaupungin ranta sijaitsee noin 600 metrin päässä hotellilta, täällä on aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa lisämaksusta. Hotellilta on kävelyetäisyys Alexanrou Roman ostoskadulle.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.