Deluxe -sviitti jaetulla altaalla

Elegantteja deluxe-sviittejä merinäköalalla ja jaetulla altaalla. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Sadevesisuihku ja wc. Ulkotila, allas jaetaan neljän deluxe -sviitin kesken. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti allaspääsyllä

Hienoja deluxe-juniorsviittejä joissa suora kulku altaalle. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Sadevesisuihku ja wc. Ulkotila merelle päin, allas jaetaan kuuden juniorsviitin kesken. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-sviitti

Tyylikkäitä deluxe-sviittejä parivuoteella. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Sadevesisuihku ja wc. Parveke tai terassi, rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, jotka on sisustettu vaalein värein. Parivuode. Tyynymenu. Kylpyammeesta näkymä merelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Sadevesisuihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Tasokkaita ja tilavia sviittejä omalla altaalla ja merinäköalalla. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Minibaari. Vedenkeitin, espressokeitin sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Sadevesisuihku ja wc. Yksityinen aurinkoterassi aurinkotuoleilla ja omalla altaalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.