Deluxe -sviitti jaetulla altaalla

Deluxe-sviittejä merinäköalalla ja jaetulla altaalla. Ulkotila, allas jaetaan kuuden deluxe -sviitin kesken. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Sadevesisuihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-juniorsviitti allaspääsyllä

Deluxe junior-sviittejä allaspääsyllä - suora pääsy yhteiseen altaaseen, josta on näkymät merelle ja jaetaan neljän muun huoneen kanssa. Allas on lämmitetty. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Deluxe-sviitti

Deluxe-sviittejä, joissa on parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Kylpyamme ikkunan ääressä, josta on merinäköala. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv. Minibaari. Vedenkeitin sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä, joissa on oma allas merinäköalalla. Terassilla on aurinvuoteita. Parivuode. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-keitin. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.