Ruoka & juoma

Mondo Food & Beverage

Olemme luoneet huippukokki Christoffer Magnusson Domeijin avustuksella Mondo Food & Beveragen - uniikin ateriakonseptin Apollo Mondo Family Resorteja varten. Konseptin ideana on tarjota hyvin valmistettuja ja terveellisiä annoksia koko perheelle. Vaihtoehtoja löytyy myös allergikoille ja erityisruokavaliota noudattaville. Lapsille on katettu oma seisova pöytä, ja ravintolassa voi maistella myös aitoa kreikkalaista ruokaa. Tsilivi Beachissä eri alueet on merkitty kyltein; Mondo Local, Mondo Kids ja Mondo Healthy. 

Tervetuloa Mondo Caféen!

Apollon kahvila- ja mehubaari Mondo Café on kuin pieni paratiisi – paikka, jossa koko perhe viihtyy. Kahvilan henkiökunta valmistaa täydelliset lattet ja muut erikoiskahvit, joten kahvihetki on taatusti nautinto. Täältä voit ostaa myös aitoa kreikkalaista kahvia, cappuccinoa, espressoa, erilaisia tuorepuristettuja mehuja, jogurtteja, paikallisia leivoksia ja jäätelöä. Kuten lastenkerhommekin tilat, myös Mondo Café -kahvilat ovat suunnittelija Jon Eliasonsin käsialaa. 

Mitä All Inclusive sisältää?
* Aamiaispöytä, klo 07.30-10.00, noutopöytäravintolassa.
* Lounaspöytä, klo 12.30-14.30, noutopöytäravintolassa.
* Illallispöytä, klo 19.00-21.30, noutopöytäravintolassa.
* Snack-baari, joka tarjoaa pizzaa, gyroksia ja voileipiä, klo 11.00-18.00.
* Jäätelöbaari, joka tarjoaa jäätelöä, crepejä, jogurttia ja hedelmiä, klo 11.00-18.00.
* Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, viiniä, olutta ja paikallisia drinkkejä rantabaarissa klo 11.00-23.00.
* 20 % alennus SeaSky -ravintolassa. 
* Päiväaktiviteetteja ja iltaohjelmaa.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Näin lisäät All Inclusiven varaukseesi: