Huoneet

Kaksio

Pieniä moderneja kaksioita, joissa erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode, tai kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiössä keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi (molemmissa huoneissa) ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Osassa huoneistoista sisäänkäynti parvekkeen kautta. Ruokailutila ulkona. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Yksiö

Pieniä moderneja yksiöitä. Parivuode, tai kaksi erillistä sänkyä. Osa huoneistoista remontoitu. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Ruokailutila ulkona. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö uudessa osassa

Moderneja yksiöitä uudessa osassa. Parivuode, tai kaksi erillistä sänkyä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Ruokailutila ulkona. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.