Kokemuksia Trianon -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 207 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Sopivan kokoinen,kotoisa, rauhallinen ja viihtyisä. Kuitenkin lähellä kaikkea. Aamupalalla kaikki tarpeellinen.
-
En keksi muuta kuin että, vettä olisi kiva olla jääkaapissa kun saapuu.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-01


9 10:stä

+
Sijainti hyvä, ystävällinen palvelu. Varsinkin pojat tosi ystävällisiä respassa. Suihkussa lämmintä vettä ☺️. Aamupalakin oli hyvä. Kreikkalainen jogurtti, viipaloitija hedelmiä, tuoretta leipää, kinkkua, juustoa, tomaattia, kurkkua ja kananmunia ym...
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


9 10:stä

+
Rauhallinen, viihtyisä piha.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-24


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


9 10:stä

+
Siistiä, ystävällinen henkilökunta, hyvä aamupala
-
Isompi jääkaappi

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


10 10:stä

+
ystävällinen henkilökunta
-
hiustenkuivaaja

Vahvistettu asiakas: 2019-09-17


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-09-10


8 10:stä

+
Hyvä sijainti, ei liian iso, henkilökunta tosi ystävällinen, saimme pyynnöstä vaihdettua uudella puolella olevan huoneen (vaatimaton näkymä) vanhalle puolelle jossa näkymä pihalle ja uima-altaalle, suurkiitos Anastacialle
-
Koko kylpyhuoneen lattia kauttaaltaan märkä sen jälkeen kun suihkua oli käytetty, yksinkertainen parannus olisi asentaa suihkuverho joka on riittävän pitkä eli jää ns. kynnyksen sisäpuolelle, tällöin vesi pysyisi kaukalossa joka tosin olisi voinut olla hiukan isompi (ei enää toteutettavissa?)

Vahvistettu asiakas: 2019-09-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-27


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Trianon -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

114 arvostelua
Erinomainen
 
89
Erittäin hyvä
 
20
Hyvä
 
4
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

10.9.2019

Kirjoittanut 928saarak Zákynthos, Kreikka

Rauhallinen lepoloma

Aivan ihana hotelli! Ystävällinen tunnelma ja rauhallinen ilmapiiri. Hotellin alue ja ympäristö oli vehreä ja todella siisti. Huoneemme oli melko pieni mutta hyvin mahduttiin. Parveke oli tosi tilava. Hotellin sijainti oli myös loistava. Kaikki lähellä.

 
21.8.2019

Kirjoittanut heiniannu Espoo, Suomi

Erinomainen hotelli hyvällä sijainnilla!

Vierailimme hotellin uudistetun osan yksiössä kahden viikon ajan elokuun alussa 2019. Olimme alunperin huolestuneita siitä onko huone meille liian pieni, mutta tila oli hyödynnetty hyvin ja erittäin ison parvekkeen ansiosta huone riitti meille mainiosti. Saimme huoneen, joka sijaitsi rakennuksen takaosassa oliivilehtoon päin. Huone oli erittäin rauhallinen ja äänieristys oli erinomainen (takapihan kukkokaan ei häirinnyt unta). Hotellialue oli kaunis ja allasalue oli hyvä. Palvelu oli erinomaista ja omistajat auttoivat tarvittaessa. Elokuun kuumuudessa ilmastointi oli tarpeen ja toimi hyvin. Keittiönurkkaus oli pieni, eikä oikein olisi soveltunut isompaan kokkaamiseen. Sijainti oli hyvä ja hyödynsimme usein esimerkiksi läheistä leipomoa. Myös hyvä kauppa oli vieressä. Rannalle oli pitkähkö matka, mikä oli ainoa huono puoli sijainnissa. Aamupala oli sopivan monipuolinen ja sitä jaksoi syödä kaksikin viikkoa. Jos palaamme Tsiliviin, valitsemme varmaankin Trianonin uudelleen! Ehdottomasti erinomainen hintalaatusuhde!

 
2.6.2019

Kirjoittanut MikaV249 Mikkeli, Suomi

Mukava hotelli!

Vietimme viikon kesäkuun vaihteessa vaimon kanssa hotellissa. Hotelli on juuri sopivan kokoinen, viihtyisä jopa kodikas. Huoneet on pieniä mutta siistejä ja niistä löytyy kaikki tarpeellinen. Sijainti on hyvä eikä melua kuulu juuri lainkaan. Omistajat ovat erittäin ystävällisiä!! Suosittelen lämpimästi!

 
28.9.2021

Kirjoittanut 72fridaa Uppsala, Ruotsi

Highly recommend

Very nice, cute, quiet, fresh and clean place. Got a room in the new building and it filled my wishes. Breakfast was nothing to get existed about but it got the eggs and the yogurt some toast, fruit, coffee and juice. Big mistake to have the pool bar closed in the afternoon when you get back from the beach and want something to drink while you enjoying the last hours of sun. Best Hotell I ever stayed in in Greece.

 
28.7.2021

Kirjoittanut 373katerinas

Perfect holiday location

We spent here a great holiday with my husband. Perfect location, close to bars and restaurants, not far from the beach. Actually, the hotel is on the main street but at the same time not noisy at all, as the rooms are located further and pleasantly surrounded by greenery. Very friendly and nice owners, always willing to help and just to have a good chat. A big bonus is a laundry nearby the hotel, also belonging to the same owners. Very convenient when you stay there during hot summer days. Clean, well-planned rooms. The only minor minus for me was a limited breakfast, it would be good to have some vegetables and a bit more variety, but anyway, it's not a problem to find that staff around. Definitely recommend it for the perfect Greek holiday.