Kokemuksia Park Hotel & Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Park Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

686 arvostelua
Erinomainen
 
385
Erittäin hyvä
 
190
Hyvä
 
73
Ei kovin hyvä
 
22
Huono
 
16

Viimeisimmät 5 arviota

27.8.2017

Kirjoittanut TiinaK549

Tyylikäs hotelli!

Erittäin siistissä kunnossa oleva hotelli. Henkilökunta todella avulias ja ystävällinen :) Monipuolinen aamupala ja illallinen. Aamupalalla lisänä myös "action breakfast", jossa keittiömestari valmistaa silmiesi alla esim. omeletin valitsemillasi täytteillä. Illallisella 6-7 erilaista salaattia, saman verran pääruokia + lisukkeet erikseen (riisi, pasta, peruna, ranskalaiset tms) ja jälkiruokia myös löytyy useampaa erilaista (kakkuja, leivoksia, keksejä) + irtojäätelöä (suklaa, vanilja, mansikka) jota saa hakea erillisestä pakastealtaasta. Jos jotain "huonoa" täytyy mainita niin hotellihuoneiden ovet ovat hieman "paperia" ja käytävältä saattaa kuulua välillä äänet melko selkeästi. Korvatulpat mukaan niin ei mitään ongelmaa :) Kaikki asiakkaat eivät näköjään ymmärrä, että myöhään illalla/yöllä voi liikkua hieman hiljempaa..

 
23.7.2017

Kirjoittanut Antti H

Siisti mutta persoonaton

Hotelli sijaitsee ihan ok paikalla, hieman saa keskustaan kävellä mutta ei matka mahdoton ole. Hotellin ruoka ei ollut kovin erikoinen ja kävimmekin yleensä iltaisin muualla syömässä vaikka ruoka olisi kuulunutkin hintaan, mautonta ja latteaa. Hotelli oli todella siisti mutta hotelli henkikökunnan asenne oli hieman kylmä mikä teki ilmapiiristä hieman kolkon. Allasalue oli siisti ja tilava, aurinkotuoleja aina vapaana, allasbaari ei ollut kovin viihtyisä ja hintataso hieman korkea eikä illalla oikein ollut mitään tapahtumaa. En menisi uudestaan enkä suosittelisi, alueella näkyi paljon viihtyisämpiäkin hotelleja mihin suunnata.

 
21.6.2017

Kirjoittanut RaffeC1

Park oli loistava valinta!

Siistit huoneet, hyvä varustelu. Huoneissa oli turvalokero, jääkaappi ja vedenkeitin. Tilaa oli riittävästi. Myös kahvi- ja teetarvikkeita sai talon puolesta. Aamiais- ja illallisbuffetit olivat runsaita ja monipuolisia. Hotelli oli siis loistava. Ainoa ikävä, sydäntä särkevä asia kyseisellä seudulla oli heitteille jätetyt, sairaat kissat, joita piilotteli siellä täällä. Myös yksi nälkiintynyt koira kulki etsimässä vatsantäytettä.

 
19.9.2016

Kirjoittanut Daydream670707

Lomaa, häämatka 25 v, kihlamatka 26 v, tulevat synttärit ja tyttären tapaaminen

Erinomaisella paikalla. Loistava palvelu ja hyvä aamiainen. Palveluhenkinen henkilökunta.Mieheni ja boss järjestivät kihlapäivä yllärin <3 Allasalue siisti, yleistilat avaran kauniit. Suosittelen kaikenkaikkiaan.

 
8.8.2016

Kirjoittanut Hennar15 Etelä-Suomi, Suomi

Moderni hotelli keskustan ulkopuolella

Valitsimme tarkoituksella rauhallisen hotellin ja tämä oli sellainen. Sijainti hieman kauempana ravintoloista ja rannasta oli ehkä pieni yllätys, mutta toisaaltaan rauhan vuoksi mielellään tuolla oltiin. Huone oli morning tyyliin sisustettu , niin kuin muukin hotelli. Perus huone pienellä parvekkeella. Itse pyysimme rauhallista sijaintia, joten ikkunamme oli puistoon/pellolle. Huoneessa oli ilmastointi, mutta sen säätäminen sopivaksi varsinkin yöllä oli haastavaa. Loppu viikosta sit olikin jo sopiva lämpötila. Huoneeseen kuului meteli käytävältä erittäin hyvin, samoin kuin ovien paiskominen. Korvatulpat oli tarpeen yöllä. Aamupala oli suunnattu ehkä enemmän englantilaiseen makuun (suurin osa asiakkaista oli englantilaisia) oli perus pavut-paahtoleipä-kanamunat ja paikallisia voitaikina suolaisia ja makeita leivoksia. Jugurttia ja hedelmiä löytyi myös. Gluteenitonta ruokaa oli heikosti joten omat riisikakut hain kaupasta ja sit niihin lopun lomaa kokoilin syötävää. Hotellissa oli spa, jonka hinnat kävimme toteamassa jopa Suomen hintoja kalliimmiksi varsinkin hierontojen osalta. Allas alue oli kuvissa isompi kuin luonnossa. Altaan vesi hyvin sameaa ja ei houkutellut uimaan kuin muutaman kerran viikon aikana. Allas alueen lisäksi aurinkotuoleja oli nurmikolla, jonne allasbaarin musiikki ei kuulunut. Alueen reunalla oli myös kuntoilulaitteita, jotka toimivat ihmisen omalla painolla. Hotelli järjesti kolmasti päivässä kuljetuksen Tsilivin rannalle, mutta kuljetustarve tuli ilmoittaa vastaanottoon etukäteen. Lähellä hotellia oli kaksi marketti ja keskustasta noin 1km löytyi isompi marketti.