Olea All Suite

  • Tyylikäs spa-hotelli
  • Moderneja sviittejä
  • Yli 12-vuotiaille

Tyylikkäästä Olea All Suitesta on kauniit panoramanäkymät merelle ja Tsiliviin. Voit nauttia herkullista välimerellistä ruokaa, rentoutua spa-hoidoissa ja hakea virkistävän juoman allasbaarista. Allasalue levittäytyy eri rakennusten välille ja mikäli kaipaat hemmottelua, voit varata superior -sviitin suoralla allaspääsyllä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat.


Huonetyyppi

Juniorsviittejä 1-3 hengelle. Superior-sviittejä 1-3 hengelle. Executive-huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 408 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 800 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Olea All Suite on kaunis hotelli jossa on moderneja ja tasokkaita sviittejä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 12-vuotiaat vieraat. Suuri noin 4000 neliön allas levittäytyy rakennusten väliin. Maksuttomat aurinkotuolit ja pyyhkeet.

Buffetravintola tarjoilee aamiaista ja illallista. Lisäksi kaksi à la carte-ravintolaa: Creative Mediterranean Kitchen tarjoilee paikallisia annoksia ja Lake Bar allasbaari tarjoilee päivisin juomia ja välipaloja, ja iltaisin japanilaisia ja perulaisia à la carte -annoksia. Molempiin à la carte-ravintoloihin tarvitaan pöytävaraus.

Maksuton spa ja kuntosali. Maksuttomia liikunta- ja joogatunteja. Lainattavissa maksuttomia polkupyöriä. Hierontaa ja kylpylähoitoja lisämaksusta. Kampaaja.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Pieni putiikki joka myy rantavaatteita ja asusteita. Tsilivin keskustaan on noin 200 metriä ja rannalle noin 1,5 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hyvä tietää

  • Portaita ja tasoeroja hotellialueella.

Hotellit Tsilivi

Contessina

Tyylikäs Contessina sijaitsee Tsilivin keskustassa lähellä rantaa ja rantapromenadin kauppoja ja ravintoloita. Nauti lomasta allasalueella ja hemmottele itseäsi spa-hoidoilla sisarhotelli Contessina Suitesissa.

Lesante Classic Luxury Hotel & Spa

Lesante Classic Luxury Hotel & Spassa vietät korkeatasoista lomaa monien palveluiden parissa. Hemmottele itseäsi ihanissa spahoidoissa, rentoudu suurella allasalueella tai treenaa kuntosalilla. Hotellissa on myös kaksi ravintolaa, jotka tarjoilevat niin paikallisia kuin kansainvälisiä annoksia.

Zante Maris Suite

Tasokas Zante Maris Suitessa on hienoja sviittejä, altaita, ravintoloita ja baareja. Hotelli sijaitsee Tsilivin keskustan ulkopuolella rauhallisessa ympäristössä, ja tarjoaa hyvät puitteet rentoutumiseen. Voit vuokrata auton loman ajaksi ja tutustua Zakinthokseen laajemmin. Hotelli tarjoaa maksuttoman pysäköinnin vuokra-autoille.

Tsilivi Beach

Tervetuloa Tsilivi Beachiin, Apollo Mondo Family Resortiin kauniilla Zakynthoksella! Täällä koko perhe majoittuu parhaalla paikalla aivan hiekkarannalla. Lomalla sinua odottaa maksuttomat ryhmäliikuntatunnit, Pollyn ja Minon lastenkerho, uimakoulu sekä kahvi- ja mehubaari Mondo Café. Tsilivin keskustaan ja sen charmikkaisiin tavernoihin ja kahviloihin on lyhyt kävelymatka.

Contessina Suites & Spa

Contessina Suites & Spa on rauhallinen keidas idyllisessä Tsilivissä Zakynthoksella. Hotelli toivottaa tervetulleiksi yli 16 -vuotiaat matkustajat ja täällä on hieno spa. Hotellin ympäristö on täydellinen rentouttavaa lomaa varten.

Princess Hotel Zante

Princess Hotel Zante sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Tsilivistä ja sen kauniista rannasta. Voit nauttia ystävällisestä tunnelmasta, allasalueesta sekä mukavista huoneista. Tämä perheomisteinen hotelli on täydellinen valinta rentoon lomailuun lähellä Tsiliviä.

Georgia

Huoneistohotelli Georgia sijaitsee lähellä keskustaa Tsilivissä, ja noin 10 minuutin kävelymatkan päässä pitkästä hiekkarannasta. Hotellilla on allas ja täällä majoitut yksinkertaisissa ja toimivissa huoneistoissa.

New Beach

New Beach on tyylikäs hotelli, joka sijaitsee aivan Planos-rannan yläpuolella Tsilivissä. Hotellin allasalueella on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, ja kävelymatkan päässä sijaitsee useita mukavia rantoja.