Mmm... massage!

Vaihda vapaalle ja rentoudu

Lomailemisen perimmäinen tarkoitus on unohtaa arki ja rentoutua: tutustu siis Zakynthoksen spa-valikoimaan ja hemmottele itseäsi hoidoilla, käy ulkoilmateatterissa tai lue suosikkikirjojasi.

Majasteettista rentoutumista

Majestic Hotel and Spa Laganasissa on moderni spa-hoitola, jossa voit hemmoitella itseäsi. Nauti saunasta, jacuzzista ja rentouttavista hoidoista. Puh.: Tel: +30 269 505 1913.

Ylellisiä spa-hoitoja

Lesante Hotel & Spa Tsivilissä tarjoaa ylellisen spa-puolen, jossa voit kokeilla rentouttavia hoitoja ihanassa miljöössä. Täältä löydät kaikkea manikyyreistä ja vahauksista hierontaan ja hamam-saunaan ja monia vartalohoitoja. Joten mikset varaisi muutamaa tuntia ja nauttisi ylellisestä lomasta! Puh: +30 269 504 1330.

Lainaa kirjoja

Keskellä Solomontoria lähellä satamaa sijaitsee suuri kirjasto, josta löytyy suuri valikoima kreikkan- ja englanninkielisiä kirjoja. Kirjastossa on myös valokuvanäyttely, jossa voit nähdä miltä saari näytti ennen vuoden 1953 maanjäristystä. Kirjoja voi lainata passilla. 

Kuorintahoito kauneushoitolassa

Elokuvailta taivasalla

Jos tahdot nauttia hyvästä elokuvasta tähtitaivaan alla, kannattaa suunnata ulkoilmateatterii Foskolosiin, joka sijaitsee Zakynthoksen kaupungissa, vain muutaman sadan metrin päässä Salomontorista. Elokuvat maksavat noin 6€ ja paikan päällä on myös pieni kioski, josta voit ostaa virvokkeita ja esimerkiksi popcornia. Kello 21.00-23.00 esitetään usein englanninkielisiä elokuvia kreikkalaisilla teksteillä. Elokuvateatteri on avoinna vain kesäsesongin aikana.

Shoppaile Zakynthoksen kaupungissa

Jos tahdot shoppailla vaatteita ja kenkiä, Alexandrou Roman katu Zakynthoksen kaupungissa on siihen sopiva vaihtoehto. Se sijaitsee Salomontorin takana, ja erilaisia kauppoja löytyy joka lähtöön. 

Oliiviöljyä

Paikallisia tuotteita

Volimoksen pieni kylä on tunnetaan käsitöistään, täältä löydät erinomaista oliiviöljyä, viiniä ja keramiikkaa kotiinviemisiksi.

Ihania koruja

Alexandrou Roman ostoskadulta Zakynthoksen kaupungista löydät monia korukauppoja. Pieni Cielo Venezian putiikki myy tunnettujen kreikkalaisten ja italialaisten suunnittelijoiden koruja. Elegantteja koruja valmistetaan niin miehille kuin naisillekin. Putiikki sijaitsee Vodafone -kaupan vastapäätä. Osoite: Alexandrou Roma 15, Zakynthos stad. Puh.: +30 269 502 5540.

Matkamuistoja

Laganas, joka on suuri turistialue, tarjoaa myös hyvät ostosmahdollisuudet. Monista kaupoista löydät kaikkea vaatteista aurinkolaseihin ja keramikasta kelloihin ja koruihin.