Zante Park Resort & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Zante Park Resort & Spa sijaitsee keskeisellä paikalla Laganasissa. Hotellissa lomapäivät kuluvat viihtyisällä allasalueella ja janon yllättäessä voit uida suoraan baariin. Tarjolla on lisäksi kuntosali, hierontaa ja ravintola, jossa voit nauttia niin paikallisia kuin kansainvälisiä annoksia. Laganasin rannalle on vain 350 metriä. Tervetuloa!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 531 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Zante Park Resort & Spassa on allasalue jacuzzilla ja swim-up baarilla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä allaspyyhkeet, jotka on noudettavissa vastaanotosta. Allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia ja snacksejä. Buffetravintola Windows tarjoilee niin kreikkalaisia kuin kansainvälisiä annoksia, jotka on tuotettu paikallisista raaka-aineista. Buffetravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista, ei shortseja tai uima-asuja. Aulabaari.

Pieni kuntosali. Biljardi ja pöytätennis lisämaksusta. Hierontaa lisämaksusta. Kauneuskeskus ja kampaaja lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä. Rannalle on noin 350 metriä.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aikainen mannermainen aamiainen, klo 06.30-07.00. Pyydettävä päivää ennen.
  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.15.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
  • Snacksejä, klo 11.00-18.00.
  • Kahvia ja kakkua altaalla, klo 16.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00. Klo 23.00 jälkeen juomat eivät sisälly All Inclusiven hintaan. Drinkit ja vahvat alkoholijuomat eivät ole tarjolla aterioiden yhteydessä.

Minibaari ei sisälly All Inclusive -pakettiin. Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Laganas

Galaxy Beach Resort

Perheystävällinen Galaxy Beach Resort sijaitsee mukavalla paikalla Laganasin keskustassa aivan rannalla. Hotellin allasalueella viihtyy koko perhe merinäköalan, mukavien aurinkotuolien ja pienien vesiliukumäkien ansiosta.

Ilios

Ilios sijaitsee suuressa, vehreässä puutarhassa suositussa Laganasissa. Hotellin ihana tunnelma ja viihtyisä allasalue tekevät Iliosista täydellisen valinnan rauhaisaan ja rentouttavaan lomaan.

Margarita (Zakynthos)

Margarita sijaitsee rauhallisella paikalla Laganasissa. Hotelli sopii niin perheille kuin pareille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta lomasta. Nauti lomapäivistä palmujen reunustamalla allasalueella tai käy kävelyllä paikallisella hiekkarannalla.

Esperia (Zakinthos)

Hotelli Esperia sijaitsee Laganasin eloisalla baarikadulla ja soveltuu sinulle, joka arvostat keskeistä sijaintia. Voit valita paistatteletko päivää läheisellä rannalla vai hotellin mukavalla allasalueella.