Zante Park Resort & Spa

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Zante Park Resort & Spa sijaitsee keskeisellä paikalla Laganasissa. Hotellissa lomapäivät kuluvat viihtyisällä allasalueella ja janon yllättäessä voit uida suoraan baariin. Tarjolla on lisäksi kuntosali, hierontaa ja ravintola, jossa voit nauttia niin paikallisia kuin kansainvälisiä annoksia. Laganasin rannalle on vain 350 metriä. Tervetuloa!


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä sijainti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 529 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 350 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Zante Park Resort & Spassa on allasalue jacuzzilla ja swim-up baarilla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot sekä allaspyyhkeet, jotka on noudettavissa vastaanotosta. Allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia ja snacksejä. Buffetravintola Windows tarjoilee niin kreikkalaisia kuin kansainvälisiä annoksia, jotka on tuotettu paikallisista raaka-aineista. Buffetravintolassa edellytetään siistiä pukeutumista, ei shortseja tai uima-asuja. Aulabaari.

Pieni kuntosali. Biljardi ja pöytätennis lisämaksusta. Hierontaa lisämaksusta. Kauneuskeskus ja kampaaja lisämaksusta. Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä. Rannalle on noin 350 metriä.

Ateriat

Puolihoito. All Inclusive lisämaksusta.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aikainen mannermainen aamiainen, klo 06.30-07.00. Pyydettävä päivää ennen.
  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.15.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.30.
  • Snacksejä, klo 11.00-18.00.
  • Kahvia ja kakkua altaalla, klo 16.00-18.00.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00. Klo 23.00 jälkeen juomat eivät sisälly All Inclusiven hintaan. Drinkit ja vahvat alkoholijuomat eivät ole tarjolla aterioiden yhteydessä.

Minibaari ei sisälly All Inclusive -pakettiin. Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.