Margarita (Zakynthos)

Margarita sijaitsee rauhallisella paikalla Laganasissa. Hotelli sopii niin perheille kuin pareille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta lomasta. Nauti lomapäivistä palmujen reunustamalla allasalueella tai käy kävelyllä paikallisella hiekkarannalla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1298 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Palmujen reunustama Margarita sijaitsee rauhallisella paikalla hieman eloisammassa Laganasissa. Laganasin ranta sijaitsee noin 800 metrin päässä. Täältä löytyy myös ravintoloita, joissa on mukava nauttia virkistävästä juomasta.

Laganasin pitkä ranta on hienohiekkainen ja sopii hyvin lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa lisämaksusta. Aktiviteetteja, kuten sukellusta ja snorklausta.

Margarita koostuu neljästä eri rakennuksesta ja huoneet ovat moderneja. Suuri puutarha, jossa on yli 120 palmua. Kaksi allasaluetta maksuttomilla aurinkotuoleilla ja varjoilla. Maksuton wifi huoneissa ja osassa yleisiä tiloja.

Zakynthos on tunnettu ruokakulttuuristaan. Pääset herkuttelemaan paikallisilla annoksilla hotellin ravintolassa, jossa on mukava tunnelma ja hyvä palvelu.

Aamiaisella on tarjolla paikallisia raaka-aineita sekä mehuja. Illalla voit tilata kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa. Tarjolla on myös itse leivottua leipää ja leivonnaisia suoraan hotellin leipomosta. Kaksi baaria, joista voit tilata hyviä juomia. Toisessa baarissa voit istuskella iltaisin ja katsella hotellin allasaluetta sekä puutarhaa. Pöytätennis lisämaksusta. Lähistöltä löytyy supermarketti.

Laganasin pääkadulta löytyy pieniä kauppoja, tavernoita sekä ravintoloita, joista saa kreikkalaista ja kansainvälistä ruokaa. Zakynthosin kaupunki sijaitsee lyhyeen ajomatkan (9 km) päässä. Pääkaupungista löytyy museoita, kahviloita ja tavernoita.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 07.30-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-14.00.
  • Illallispöytä, klo 19.00-21.00.
  • Snacksejä ja yksinkertaisia annoksia allasbaarissa, klo 10.30-12.30 ja 14.30-17.30.
  • Jäätelöä allasbaarissa, klo 10.30-17.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallista olutta ja viiniä lounaalla sekä illallisella.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, paikallista olutta, viiniä ja drinkkejä kahdessa baarissa, klo 10.00-23.00.
  • Aktiviteetteja kuten vesijumppaa, dartsia, biljardia, tennistä, lentopalloa, bingoa, karaokea, urheilutietovisoja ja kreikkalaisia teemailtoja.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hotellit Laganas

Natalie

Tervetuloa hotelli Natalieen, joka sijaitsee vain kivenheiton päässä rannasta ja lyhyen kävelymatkan päässä Laganasista. Hotellissa on mukava allasalue ja ihana kuisti, josta on näkymät merelle.