Ilios

  • Suuri allasalue ja puutarha
  • Maksuton wifi koko hotellissa
  • Hyvällä paikalla Laganasissa
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Ilios sijaitsee suuressa, vehreässä puutarhassa suositussa Laganasissa. Hotellin ihana tunnelma ja viihtyisä allasalue tekevät Iliosista täydellisen valinnan rauhaisaan ja rentouttavaan lomaan.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8 10:stä
Perustuu 4 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 511 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 900 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Ilios sijaitsee Laganasissa, joka on Zakynthoksen suurin lomakohde. Hotellissa majoitut hyvätasoisissa huoneistoissa, joissa kaikissa on parveke tai terassi. Suuri puutarha allasalueella sekä erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot, maksuton ulkojacuzzi (ei lämmitetty) sekä allasbaari, josta voi ostaa juomia ja yksinkertaisia annoksia.

Hotellialueella on biljardipöytä, pöytätennis ja alue, jossa voi pelata lentopalloa, jalkapalloa ja sulkapalloa. Maksuton wifi koko alueella. Vastaanotto auki vuorokauden ympäri. Äänet läheisistä baareista voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Laganas

Galaxy Beach Resort

Perheystävällinen Galaxy Beach Resort sijaitsee mukavalla paikalla Laganasin keskustassa aivan rannalla. Hotellin allasalueella viihtyy koko perhe merinäköalan, mukavien aurinkotuolien ja pienien vesiliukumäkien ansiosta.

Zante Park Resort & Spa

Zante Park Resort & Spa sijaitsee keskeisellä paikalla Laganasissa. Hotellissa lomapäivät kuluvat viihtyisällä allasalueella ja janon yllättäessä voit uida suoraan baariin. Tarjolla on lisäksi kuntosali, hierontaa ja ravintola, jossa voit nauttia niin paikallisia kuin kansainvälisiä annoksia. Laganasin rannalle on vain 350 metriä. Tervetuloa!

Margarita (Zakynthos)

Margarita sijaitsee rauhallisella paikalla Laganasissa. Hotelli sopii niin perheille kuin pareille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta lomasta. Nauti lomapäivistä palmujen reunustamalla allasalueella tai käy kävelyllä paikallisella hiekkarannalla.

Esperia (Zakinthos)

Hotelli Esperia sijaitsee Laganasin eloisalla baarikadulla ja soveltuu sinulle, joka arvostat keskeistä sijaintia. Voit valita paistatteletko päivää läheisellä rannalla vai hotellin mukavalla allasalueella.