Galaxy Beach Resort

 • Lähellä rantaa
 • Helppoa All Inclusive-lomaa
 • Täydellinen lapsiperheille

Perheystävällinen Galaxy Beach Resort sijaitsee mukavalla paikalla Laganasin keskustassa aivan rannalla. Hotellin allasalueella viihtyy koko perhe merinäköalan, mukavien aurinkotuolien ja pienten vesiliukumäkien ansiosta.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sää, baarimikot, välipalatiski, jälkiruuat
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 520 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Galaxy Beach Resort on perheystävällinen hotelli aivan Laganasin rannalla. Allasalue, jossa on altaan lisäksi erillinen lastenallas pienillä vesiliukumäillä ja delfiini suihkulähdepatsaalla. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot altaalla. Allasbaari, jossa tarjolla on yksinkertaisia annoksia ja välipaloja. Rannalla olevat aurinkotuolit ja -varjot lisämaksusta.

Buffetravintola, joka tarjoilee kreikkalaisia ja kansainvälisiä annoksia. Teemailtoja. Miehillä vaaditaan siistit vaatteet buffetravintolassa. Kattobaari, josta on kaunis näkymä Laganasiin (avoinna säävarauksella). Aulabaari. Hotellilla pieni historiamuseo, sisäänpääsy lisämaksusta. Biljardi ja pöytätennis lisämaksusta. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Viihtyisä puutarha. Leikkipaikka lastenaltaan vieressä.

Wifi kaikissa yleisissä tiloissa. Huonepalvelu ja pesulapalvelu lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Aikainen mannermainen aamiainen, klo 06.30-07.00.
 • Aamiaispöytä, klo 07.00-10.15.
 • Lounaspöytä, klo 12.30-14.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.00. Mahdollista tilata myös à la carté -listalta. Tässä tapauksessa varaus tulee tehdä ennakkoon vastaanotosta.
 • Snacksejä ja voileipiä, klo 11.00-18.00.
 • Kahvia ja kakkua altaalla, klo 16.00-18.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 11.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Hotelli perii 50 euron panttimaksun / huone sisäänkirjautumisen yhteydessä. Summa palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Perhehotelleissamme on aina

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
 • Lastenallas tai oma osa lapsille
 • Saatavilla lastensänky
 • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Laganas

Zante Park Resort & Spa

Zante Park Resort & Spa sijaitsee keskeisellä paikalla Laganasissa. Hotellissa lomapäivät kuluvat viihtyisällä allasalueella ja janon yllättäessä voit uida suoraan baariin. Tarjolla on lisäksi kuntosali, hierontaa ja ravintola, jossa voit nauttia niin paikallisia kuin kansainvälisiä annoksia. Laganasin rannalle on vain 350 metriä. Tervetuloa!

Ilios

Ilios sijaitsee suuressa, vehreässä puutarhassa suositussa Laganasissa. Hotellin ihana tunnelma ja viihtyisä allasalue tekevät Iliosista täydellisen valinnan mukavaan ja rentouttavaan lomaan.

Margarita (Zakynthos)

Margarita sijaitsee rauhallisella paikalla Laganasissa. Hotelli sopii niin perheille kuin pareille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta lomasta. Nauti lomapäivistä palmujen reunustamalla allasalueella tai käy kävelyllä paikallisella hiekkarannalla.

Esperia (Zakinthos)

Hotelli Esperia sijaitsee Laganasin eloisalla baarikadulla ja soveltuu sinulle, joka arvostat keskeistä sijaintia. Voit valita paistatteletko päivää läheisellä rannalla vai hotellin mukavalla allasalueella.