Esperia (Zakinthos)

  • Nuorten suosikki
  • Sijaitsee pääkadulla
  • Lyhyt matka rannalle

Hotelli Esperia sijaitsee Laganasin eloisalla baarikadulla ja soveltuu sinulle, joka arvostat keskeistä sijaintia. Voit valita paistatteletko päivää läheisellä rannalla vai hotellin mukavalla allasalueella.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 308 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 30 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Esperia on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Laganasin pääkadulla lähellä baareja, ravintoloita ja kauppoja. Hotellilla on allasalue erillisellä lastenaltaalla. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaarista on saatavilla juomia sekä yksinkertaisia annoksia. Laganasin ranta on kävelymatkan päässä. Rannalla vuokrattavia aurinkotuoleja ja -varjoja.

Biljardia maksutta sekä pieni kuntosali. Poreallas (sisätiloissa) lisämaksusta. Maksuton wifi aulassa ja allasalueella. Liikenteen ja lähistöllä olevan yöelämän äänet voidaan kokea hyvin häiritseviksi.

Ateriat

Yksinkertainen aamiaispöytä.

Hotellit Laganas

Galaxy Beach Resort

Perheystävällinen Galaxy Beach Resort sijaitsee mukavalla paikalla Laganasin keskustassa aivan rannalla. Hotellin allasalueella viihtyy koko perhe merinäköalan, mukavien aurinkotuolien ja pienten vesiliukumäkien ansiosta.

Zante Park Resort & Spa

Zante Park Resort & Spa sijaitsee keskeisellä paikalla Laganasissa. Hotellissa lomapäivät kuluvat viihtyisällä allasalueella ja janon yllättäessä voit uida suoraan baariin. Tarjolla on lisäksi kuntosali, hierontaa ja ravintola, jossa voit nauttia niin paikallisia kuin kansainvälisiä annoksia. Laganasin rannalle on vain 350 metriä. Tervetuloa!

Ilios

Ilios sijaitsee suuressa, vehreässä puutarhassa suositussa Laganasissa. Hotellin ihana tunnelma ja viihtyisä allasalue tekevät Iliosista täydellisen valinnan mukavaan ja rentouttavaan lomaan.

Margarita (Zakynthos)

Margarita sijaitsee rauhallisella paikalla Laganasissa. Hotelli sopii niin perheille kuin pareille, jotka haluavat nauttia rentouttavasta lomasta. Nauti lomapäivistä palmujen reunustamalla allasalueella tai käy kävelyllä paikallisella hiekkarannalla.