Anagenessis Village

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Koronatesti • Matkustuslomake

Hotelli ja sitä ympäröivä puutarha luovat Anagenessis Villagesta kartanomaisen ensivaikutelman. Täällä majoitut rauhallisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lyhyen etäisyyden päässä Kalamakin keskustan palveluista ja rannasta.


Huonetyyppi

Sviittejä 2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 343 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Anagenessis Village on saanut nimensä kreikankielisestä versiosta sanalle renesanssi. Hotelli sijaitsee Kalamakin laitamilla Zakynthoksella. Täällä voit todella rentoutua kaikessa rauhassa.

Kolmesta rakennuksesta koostuvalla hotellilla on vehreä puutarha, jossa on allasalue sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä pyyhepalvelu. Allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan paikallisia ja autenttisia, ekologisista aineksista valmistettuja annoksia. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pysäköintimahdollisuus vuokra-autoille. Pieni spa, jossa erilaisia hoitoja lisämaksusta. Minigolf ja pöytätennis lisämaksusta.

Hotelli sijaitsee meripuistossa, joka on tehty suojaamaan caretta caretta-merikilpikonnia, jotka jättävät munansa rannan läheisyyteen. Leipomo ja minimarket noin 350 metrin päässä hotellilta ja Caretta Fun -keskukseen on noin 400 metriä. Keskusta sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä ja rannalle on noin 2 kilometriä. Jonkin verran rappusia ja korkeuseroja hotellialueella. Läheisen lentokentän äänet saatetaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus