Anagenessis Village

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Hotelli ja sitä ympäröivä puutarha luovat Anagenessis Villagesta kartanomaisen ensivaikutelman. Täällä majoitut rauhallisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lyhyen etäisyyden päässä Kalamakin keskustan palveluista ja rannasta.


Huonetyyppi

Sviittejä 2 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

3 10:stä
Perustuu 1 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 349 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 2 km
Keskustaan: 1,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Anagenessis Village on saanut nimensä kreikankielisestä versiosta sanalle renesanssi. Hotelli sijaitsee Kalamakin laitamilla Zakynthoksella. Täällä voit todella rentoutua kaikessa rauhassa.

Kolmesta rakennuksesta koostuvalla hotellilla on vehreä puutarha, jossa on allasalue sekä erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan paikallisia ja autenttisia, ekologisista aineksista valmistettuja annoksia. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pysäköintimahdollisuus vuokra-autoille. Pieni spa, jossa erilaisia hoitoja lisämaksusta. Minigolf ja pöytätennis lisämaksusta.

Hotelli sijaitsee meripuistossa, joka on tehty suojaamaan caretta caretta-merikilpikonnia, jotka jättävät munansa rannan läheisyyteen. Leipomo ja minimarket noin 350 metrin päässä hotellilta ja Caretta Fun -keskukseen on noin 400 metriä. Keskusta sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä ja rannalle on noin 2 kilometriä. Jonkin verran rappusia ja korkeuseroja hotellialueella. Läheisen lentokentän äänet saatetaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Kalamaki

Dennys Inn

Dennys Inn on pidetty ja perheomisteinen hotelli hyvällä sijainnilla. Allasalue kutsuu viettämään rentoja päiviä ja lähistöllä sijaitsevalle hienolle hiekkarannalle pääset kätevästi kävellen.

Golden Sun

Golden Sun tarjoaa hyvät puitteet lomailuun riippumatta siitä, haluatko viettää päiväsi rannalla tai pulahtaa uimaan hotellin suurella allasalueella. Hintaan sisältyy ruoka ja juomat, joten voit laittaa lompakon sivuun ja ottaa rennosti Kalamakin kauniissa ympäristössä.

Marelen

Perheille sopiva hotelli Marelen sijaitsee viihtyisässä, vehreässä ympäristössä. Uima-altailla viihtyy koko perhe, mutta lasten suosikki on varmasti hauska leikkiallas vesiliukumäkineen. Ranta ja meri ovat myös lähellä.

Crystal Beach

Hotelli Crystal Beachissa voit istahtaa aurinkotuoliin ja nauttia upeasta näkymästä kimmeltävälle merelle! Janon yllättäessä apua saa allasbaarista, josta voit tilata virkistäviä juomia.

Bitzaro Grande

Tervetuloa moderniin ja tyylikkääseen All Inclusive-hotelli Bitzaro Grandeen, joka sijaitsee vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Kalamakin keskustasta ja pehmeältä hiekkarannalta. Vietä päiväsi rennosti riippumatolla, pulahtamalla suureen altaaseen, liikunnalla tai tilaamalla jotain hyvää allasbaarista.