Meridien Beach

apollo mondo local

  • Lähellä merta
  • Viihtyisä huoneistohotelli
  • Maksuton wifi koko hotellissa
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Meridien Beach sijaitsee Zakinthoksella huippupaikalla lähellä merta. Tunnelma on rauhallinen, vaikka hotelli sijaitsee vain kivenheiton päässä Argassin ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Korkean asiakastyytyväisyyden sekä erinomaisen sijainnin ansiosta hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaamme.


Huonetyyppi

Yksiö 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Pieni mukava siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 333 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Meridien Beach sijaitsee Argassin päätiellä. Hotellista on omat portaat rannalle, mikäli haluat pulahtaa uimaan.

Allas ja vehreä puutarha

Hotellin puutarhassa sijaitsee allas sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Altaalla on erillinen lastenosio. Allasalueelta on portaat noin 1-2 metriä leveälle rannalle, joka koostuu hiekasta ja pikkukivistä. Rannalla ei ole aurinkotuoleja tai -varjoja.

Yksinkertaista purtavaa

Allasbaarista on ostettavissa yksinkertaisia annoksia.

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi koko hotellissa. Oleskelutila.

Tutustu ympäristöön

Hotelli sijaitsee lähellä kauppoja, ravintoloita, supermarkettia ja leipomoa. Pääkadulta löytyy kauppoja, jotka myyvät matkamuistoja sekä ravintoloita, joissa tarjolla on kansainvälisiä sekä kreikkalaisia annoksia. Argassin takana kohoaa Skopos-vuori, jonka huipulla on pieni kirkko 1624-luvulta. Kirkkoa kutsutaan "Neitsyt Skopiotissan kirkoksi."

Lue lisää Apollo Mondo Localista.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Paikallisliikenteen ja läheisten baarien äänet voidaan kokea häiritsevänä osassa huoneistoja.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Mondo Local
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Mukava sijainti
  • Hyvät palvelut
  • Maksuton wifi

Hotellit Argassi

Windmill Bay

Windmill Bay sijaitsee rauhallisella alueella Argassin laidalla. Viihtyisällä allasalueella merinäkymin on helppo viettää leppoisia lomapäiviä aurinkotuolissa lekotellen. Hotellin ravintolassa voit nauttia kreikkalaisista erikoisuuksista ja hotellin mukava henkilökunta auttaa mielellään tekemään lomasta erinomaisen.

Windmill

Huoneistohotelli Windmill sijaitsee rauhallisessa ympäristössä, kauniiden oliivipuiden ympäröimänä. Argassin ranta on vain viiden minuutin matkan päässä, täällä voit todellakin unohtaa arkihuolet. Raikkaat ja hyvinvarustellut huoneistot sopivat erinomaisesti omatoimiseen lomailuun. Parvekkeella voit nauttia illallisesta hyvässä seurassa.

Iliessa Beach

Hotelli Iliessa Beach sijaitsee vehreässä puutarhassa aivan meren rannalla Argassissa. Täällä voit viettää leppoisia lomapäiviä aurinkovarjon alla altaalla ja suunnata nälän yllättäessä lounaalle snackbaariin. Lähistöltä löytyy myös paljon kauppoja ja ravintoloita, joihin on mukava tutustua illan tullen.

Porto Iliessa

Huoneistohotelli Porto Iliessa sijaitsee aivan meren vierellä ja se soveltuu täydellisesti sinulle, joka arvostat erityisesti keskeistä sijaintia. Rentoudu hienolla allasalueella, nauti raikasta juomaa allasbaarissa tai pulahda mereen viereisellä rannalla. Voit joko kokata itse tai kokeilla joitain viihtyisistä Argassin tavernoista.