Alykanas Village

Tervetuloa perhehotelli Alykanas Villageen, joka sijaitsee aivan Alykanaksen pitkällä hiekkarannalla Zakynthoksella. Täällä viihtyy koko perhe useiden uima-altaiden, minivesipuiston ja monipuolisten liikuntamahdollisuuksien parissa niin maalla kuin merelläkin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Suurehkoja kahden hengen huoneita 2-4 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Perhesviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhesviittejä jaetulla altaalla 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

The view from the room
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1452 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alykanas Village on perhehotelli aivan rannalla Alykanaksen rauhallisessa kylässä Zakynthoksella. Hotelli koostuu 16 pienehköstä rakennuksesta jotka on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa on vastaanotto ja aula sekä kahden hengen huoneita, suurehkoja kahden hengen huoneita sekä perhehuoneita. Toisessa osassa on ravintola ja perhesviittejä sekä vesipuisto.

Hotellilla on useita altaita. Suuren altaan lisäksi täällä on aktiviteettiallas vesiurheilulajeille, matala lastenallas, pieni allas aivan rannalla, minivesipuisto, jossa pieni merirosvolaiva, rengaskeinu, sienisuihkuja ja kolme vesiliukumäkeä (2-12-vuotiaille lapsille, auki klo 10.00-17.00). Aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannan edustalla olevalla ruohomatolla myös aurinkotuoleja.

Hotellillla on buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista ja illallista. Altaan vierellä snackbaari merinäkymin, missä tarjoillaan jäätelöä, kahvia, kylmiä juomia ja yksinkertaista lounasta, kuten salaattia ja pizzaa.

Jalkapallokenttä, biljardia, leikkipaikka, kuntoiluhuone joogalle ja pilatekselle sekä kuntosali.

Maksuton wifi koko hotellilla. Maksuton pysäköintimahdollisuus. Paikallisliikennettä hotellin vierellä. Alykanaksen keskusta sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, täällä on viihtyisiä tavernoja ja paikallisia myymälöitä. Kylän vanhan osan keskipisteenä toimivat kirkko ja tori.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiainen ja illallinen, ruokajuomat eivät sisälly hintaan).

Aamiainen tarjoillaan klo 7.30-10.00 ja illallinen klo 18.00-21.00.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Alykes

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Tervetuloa remontoituun All Inclusive -hotelli Alykanas Beach Grand by Zante Plazaan, joka sijaitsee Alykanasin pitkällä rannalla. Täällä voit lomailla rentoutuen altaalla tai uimalla rannan kristallin kirkkaassa vedessä. Pääset nauttimaan All Inclusivesta hotellin buffetravintolassa ja majoitut lähellä Alykanasin kylää.