Alykanas Village

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa perhehotelli Alykanas Villageen, joka sijaitsee aivan Alykanaksen pitkällä hiekkarannalla Zakynthoksella. Täällä viihtyy koko perhe useiden uima-altaiden, minivesipuiston ja monipuolisten liikuntamahdollisuuksien parissa niin maalla kuin merelläkin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Suurehkoja kahden hengen huoneita 2-4 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle. Perhesviittejä 2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhesviittejä jaetulla altaalla 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,7 10:stä
Perustuu 9 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1415 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Alykanas Village on perhehotelli aivan rannalla Alykanaksen rauhallisessa kylässä Zakynthoksella. Hotelli koostuu 16 pienehköstä rakennuksesta jotka on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa on vastaanotto ja aula sekä kahden hengen huoneita, suurehkoja kahden hengen huoneita sekä perhehuoneita. Toisessa osassa on ravintola ja perhesviittejä sekä vesipuisto.

Hotellilla on useita altaita. Suuren altaan lisäksi täällä on aktiviteettiallas vesiurheilulajeille, matala lastenallas, pieni allas aivan rannalla, minivesipuisto, jossa pieni merirosvolaiva, rengaskeinu, sienisuihkuja ja kolme vesiliukumäkeä. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Rannan edustalla olevalla ruohomatolla myös aurinkotuoleja.

Hotellillla on buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Altaan vierellä snackbaari merinäkymin, missä tarjoillaan jäätelöä, kahvia, kylmiä juomia ja yksinkertaista lounasta, kuten salaattia ja pizzaa.

Aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille, mitkä vaihtelevat sesongista ja sääolosuhteista riippuen. Lisätietoa saat infotiskiltä. Viihdeohjelmaa, urheiluaktiviteetteja ja ohjelmaa lapsille matalalla äänenvoimakkuudella, mikä pitää yllä rauhallista tunnelmaa hotellilla. Hotellilla on lisäksi iltaohjelmaa, kuten karaokea, tietokilpailuja ja esityksiä. Jalkapallokenttä, leikkipaikka, kuntoiluhuone joogalle ja pilatekselle sekä kuntosali.

Hotellilla on tarjolla BabyClubs 0-3 -vuotiaille lapsille. Avoinna kuutena päivänä viikossa koulutetun, englanninkielisen henkilökunnan johdolla, lisämaksusta. Täällä on kaikki, mitä pikkulapsen vanhempana tarvitset, päiväunihuoneesta johtavien brändien valmistamiin varusteisiin. Pehmeä leikkipaikka sekä vaipanvaihtotila.

Maksuton wifi koko hotellilla. Maksuton pysäköintimahdollisuus. Paikallisliikennettä hotellin vierellä. Alykanaksen keskusta sijaitsee noin 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta, täällä on viihtyisiä tavernoja ja paikallisia myymälöitä. Kylän vanhan osan keskipisteenä toimivat kirkko ja tori.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Alykes

Alykanas Beach Grand by Zante Plaza

Tervetuloa remontoituun Alykanas Beach Grand by Zante Plazaan, joka sijaitsee Alykanasin pitkällä rannalla. Täällä voit lomailla rentoutuen altaalla tai uimalla rannan kristallin kirkkaassa vedessä. Pääset nauttimaan All Inclusivesta hotellin buffetravintolassa ja majoitut lähellä Alykanasin kylää.