Michalis & Marina Studios

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Michalis & Marina Studios on pieni huoneistohotelli viehättävällä Tiloksen saarella. Hotelli sijaitsee rinteessä, josta on upeat näkymät Egeanmerelle. Sekä ranta että Livadian keskusta ovat kävelyetäisyydellä, joten pulahdus mereen tai ravintola-illallinen eivät ole koskaan kaukana. Varaa huoneisto merinäköalalla ja nauti merinäköalasta koko lomasi ajan.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Näköala
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 15 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Michalis & Marina Studios on pieni huoneistohotelli Tiloksella, aidon kreikkalaisessa ympäristössä. Rinteessä sijaitsevasta hotellista on kauniit näkymät Livadian kylään ja kristallinkirkkaalle merelle.

Hotellin sijainti on erinomainen, Livadian rannalle on vain lyhyt kävelymatka joten mereen voit pulahtaa millon vain. Kylän ravintolat ja kaupat ovat niinikään kävelymatkan päässä, joten illalliselle pääsee mukavasti kävellen.

Huoneistoissa on kaikki mitä rentoon lomaan tarvitaan. Hotellin ystävällinen henkilökunta hoitaa maksutta toimitukset pienestä ruokakaupasta tai järjestää autonvuokrauksen, jos haluat tutustua saareen jä läheisiin rantoihin autolla. Eristoksen rannalle on noin 7,5 kilometrin matka. Jos haluat tutustua muihin, aivan toisenlaisiin saariin lähtee läheisestä satamasta laivoja Rodokselle, Symille ja Chalkille. Hotelli tarjoaa maksuttoman kuljetuksen satamaan ja takaisin.

Tiloksen saari tarjoaa lomalaiselle paljon, suosittelemme eritysesti retkiä luonnonkauniissa maisemissa. Saarella on useita mukavia vaellusreittejä jotka vievät viehättäville vuoristopoluille ja ohi pienten kappelien.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Suuria korkeuseroja ja portaita hotellialueella

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.