Michalis & Marina Studios

Michalis & Marina Studios on pieni huoneistohotelli viehättävällä Tiloksen saarella. Hotelli sijaitsee rinteessä, josta on upeat näkymät Egeanmerelle. Sekä ranta että Livadian keskusta ovat kävelyetäisyydellä, joten pulahdus mereen tai ravintola-illallinen eivät ole koskaan kaukana. Varaa huoneisto merinäköalalla ja nauti merinäköalasta koko lomasi ajan.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

henkilökunta.näköala parvekkeelta oli upea.hiljainen sijainti. yhteisissä tiloissa upeita taide_esineitä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 16 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Michalis & Marina Studios on pieni huoneistohotelli Tiloksella, aidon kreikkalaisessa ympäristössä. Rinteessä sijaitsevasta hotellista on kauniit näkymät Livadian kylään ja kristallinkirkkaalle merelle.

Hotellin sijainti on erinomainen, Livadian rannalle on vain lyhyt kävelymatka joten mereen voit pulahtaa millon vain. Kylän ravintolat ja kaupat ovat niinikään kävelymatkan päässä, joten illalliselle pääsee mukavasti kävellen.

Huoneistoissa on kaikki mitä rentoon lomaan tarvitaan. Hotellin ystävällinen henkilökunta hoitaa maksutta toimitukset pienestä ruokakaupasta tai järjestää autonvuokrauksen, jos haluat tutustua saareen jä läheisiin rantoihin autolla. Eristoksen rannalle on noin 7,5 kilometrin matka. Jos haluat tutustua muihin, aivan toisenlaisiin saariin lähtee läheisestä satamasta laivoja Rodokselle, Symille ja Chalkille. Hotelli tarjoaa maksuttoman kuljetuksen satamaan ja takaisin.

Tiloksen saari tarjoaa lomalaiselle paljon, suosittelemme eritysesti retkiä luonnonkauniissa maisemissa. Saarella on useita mukavia vaellusreittejä jotka vievät viehättäville vuoristopoluille ja ohi pienten kappelien.

Ateriat

Ei aterioita.

Hyvä tietää

Suuria korkeuseroja ja portaita hotellialueella

Hotellit Tilos

Apollo (Tilos)

Hotelli Apollo on pieni huoneistohotelli, jossa on kaikkiaan vain 12 huoneistoa. Hotellilla on kodikas tunnelma. Täällä majoitut pittoreskissa Livadiassa. Ranta ja tunnelmallinen satama sijaitsevat kävelymatkan päässä.

Eleni Beach

Lähempänä rantaa on tuskin mahdollista asua. Vietä lokoisaa lomapäivää rannalla rantatuolissa kirjaa lukien ja rentoutuen. Hotellin ravintola tarjoaa nälän yllättäessä päiväaikaan pientä purtavaa.

Livadia Beach

Livadia Beach on rauhallinen huoneistohotelli, jossa on puutarha ja näköala merelle. Livadian hieno pyörökiviranta on aivan hotellin ulkopuolella ja keskustan ravintoloihin on vain kävelymatka.

Irini (Tilos)

Hurmaava hotelli Irini sijaitsee vehreässä puutarhassa lähellä pientä hiekkarantaa Livadian laitamilla Tiloksella. Puutarhassa on allas sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilta on vain muutaman minuutin kävelymatka keskustaan, jossa on muutamia ravintoloita ja kauppoja.

Ilidi Rock

Tervetuloa huoneistohotelliin Ilidi Rock, joka sijaitsee lähellä rantaa Tiloksella. Hotelli sijaitsee korkealla vuoren rinteellä ja täältä on kaunis näkymä kohti merta. Hotellilla on hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa.

Olympus

Lomaile kodikkaassa hotellissa kävelymatkanpäässä rannalta. Olympus sijaitsee keskeisellä paikalla ja tarjoaa kaiken oleellisen rentoon ja rauhalliseen lomaan.

Elli Bay

Hotelli Elli Bay sijaitsee Egeanmeren rannalla Livadiassa, Tiloksen saarella. Täällä majoitut klassisissa valkoseinäisissä kreikkalaisissa rakennuksissa sinisine kattoineen. Hotellin lähellä on tavernoita ja ruokakauppoja.