Pedi Beach

Pedi Beach sijaitsee aivan meren äärellä pienessä Pedin kylässä Symillä. Täällä majoitut rauhallisessa ympäristössä kauniissa merimaisemissa. Noutopöytäaamiainen sisältyy hintaan, ja hotellin ravintolasta on saatavilla myös lounasta ja illallista.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 449 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Pedi Beachin alapuolella on pieni ja kapea rantakaistale. Merelle olevalla terassilla on aurinkotuoleja, -varjoja ja rantapyyhkeitä hotellin vieraille.

Hotellin ravintolassa voit nauttia aamiaisen. Päivisin tarjolla on kevyitä aterioita ja iltaisin à la carte -illallinen. Gluteenittomia ja laktoosittomia ruokia sekä kasvisruokia pyynnöstä. Siisti pukeutuminen - miehillä pitkät housut tai shortsit - ei uima-asua. Hotellin baari on avoinna aamusta puoleen yöhön.

Maksuton wifi koko hotellissa. Matkamuistomyymälä. 2,5 kilometriä Symiin. Liikennöity katu ylitettävä rannalle mentäessä. Portaita ja tasoeroja hotellilla ja sen ulkopuolella.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiainen

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.00.

Hotellit Symi

Kaminos Boutique

Tervetuloa tunnelmalliseen Kaminos Boutiqueen Symille! Täällä majoitut mukavissa huoneistoissa, joissa on kaikki tarvittava omatoimiseen lomailuun. Ranta sijaitsee vain kävelyetäisyyden päässä ja allaspäivistä voi nauttia naapurihotellilla.

Iapetos Village

Tervetuloa hotelliin Iapetos Village! Täällä henkilökunta pitää huolta vieraista ja tunnelma on ihanan rento. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin ja rakennus levittäytyy altaan ympäri. Illan tullen voit nautiskella lasista viiniä allasbaarissa ennen illallista keskustan viihtyisissä tavernoissa.

Niriides

Tunnelmallinen hotelli Niriides koostuu useammista pienistä rakennuksista, jotka on rakennettu rinteeseen. Hotellilla on ihana luonnon varjostama terassi, jonka vierellä olevasta snackbaarista voit tilata kevyitä aterioita ja nauttia kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta ja kauniistä näkymistä kohti merta.