Opera House

Opera House on viihtyisä huoneistohotelli mukavalla ja rauhallisella paikalla. Hotellista on kävelymatka Symin satamakadulle, jossa tavernoja ja kauppoja.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Superior-huoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ystävällinen siivooja joka teki työnsä erittäin hyvin. Ystävällinen omistaja ja hänen vanhempansa. Sänky oli hyvä.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 179 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 500 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Tervetuloa Opera Houseen – pienehköön huoneistohotelliin, josta on kävelyetäisyys Symin kaupungin tunnelmallisiin tavernoihin ja myymälöihin.

Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla puutarhassa, jossa on mukava lueskella kirjaa. Maksuton wifi koko hotellilla. Vastaanotto avoinna klo 7.00-23.00. Hyvin rajoitettua paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hotellit Symi

Kaminos Boutique

Tervetuloa tunnelmalliseen Kaminos Boutiqueen Symille! Täällä majoitut mukavissa huoneistoissa, joissa on kaikki tarvittava omatoimiseen lomailuun. Ranta sijaitsee vain kävelyetäisyyden päässä ja allaspäivistä voi nauttia naapurihotellilla.

Iapetos Village

Tervetuloa hotelliin Iapetos Village! Täällä henkilökunta pitää huolta vieraista ja tunnelma on ihanan rento. Hotelli on rakennettu perinteiseen tyyliin ja rakennus levittäytyy altaan ympäri. Illan tullen voit nautiskella lasista viiniä allasbaarissa ennen illallista keskustan viihtyisissä tavernoissa.

Niriides

Tunnelmallinen hotelli Niriides koostuu useammista pienistä rakennuksista, jotka on rakennettu rinteeseen. Hotellilla on ihana luonnon varjostama terassi, jonka vierellä olevasta snackbaarista voit tilata kevyitä aterioita ja nauttia kreikkalaisesta vieraanvaraisuudesta ja kauniistä näkymistä kohti merta.

Nireus

Hotellissa Nireus majoitut aivan Symin kaupungin satamakadun vierellä, missä pastellisävyiset talot kipuavat pitkin vuorenrinteitä. Kävelyetäisyys rannalle, tavernoihin ja ostoksille. Lisämukavuutta lomaasi saat valitsemalla huoneen merinäköalalla.