Aktiviteetteja merellä

Suppailua, melontaa, vesihiihtoa ja veneilyä – Sivotaan voi tutustua mereltä käsin monella eri tavalla. Suppailua, melontaa, vesihiihtoa ja veneilyä – Sivotaan voi tutustua mereltä käsin monella eri tavalla. 

Vuokraa vene Sivotassa

Veneen vuokraaminen on helpompaa kuin luuletkaan

Sivotan kauniiseen saaristoon tutustut parhaiten vesillä. Tätä kokemusta ei todellakaan kannata jättää väliin! Sivotan satamasta löydät useita toimijoita, jotka vuokraavat veneitä. Esimerkiksi  Filakas Boats tuntee rannikkoalueen hyvin. Yritys vuokraa erilaisia veneitä koko päiväksi tai puoleksi päiväksi. He osaavat myös kertoa, millä rannoilla, saarilla tai laguuneilla kannattaa pysähtyä veneilypäivän aikana. Pienimpiä veneitä on todella helppo ajaa, ja niitä voi vuokrata ilman lupakirjaa tai aiempaa kokemusta. Ennen lähtöä saat tutustua veneeseen ja saat kartan reittiehdotuksineen ja puhelinnumeron, johon voit soittaa, jos ongelmia ilmenee. Saatte tietenkin lainaksi myös pelastusliivit.

Jos sinulla on aiempaa kokemusta veneilystä, hieman pidempi veneretki Paxoksen tai Antipaxoksen saarille on myös erinomainen vaihtoehto!

Vinkki! Älä unohda eväitä ja juomia! Ota kylmälaukku mukaan ja osta siihen jääpusseja. Joiltakin vuokraamoilta voit myös lainata kylmälaukkua.  

 

Melo kajakilla tai kanootilla tai suppaile turkoosilla merellä

Sivotan rannikon tyynet, kristallinkirkkaat vedet ovat omiaan kaikenlaiseen vesiurheiluun ja ympäristön tutkimiseen mereltä käsin. Pysähdy pulahtamaan suojaisaan poukamaan tai turkoosiin laguuniin, snorklaa kalojen kanssa tai melo satamaan virkistävälle kreikkalaiselle jääkahville. 

Aktiivinen loma Sivota Retreat - powered by Playitaksessa

Kun majoitut Apollomatkojen Sivota Retreat - powered by Playitas -sporttihotellissa, voit lainata SUP-laudan tai kajakin maksutta Bella Vraka -rannalta aivan hotellin alapuolelta. Hotelli tarjoaa myös ohjattuja SUP-lauta- ja melontatunteja. Vesihiihto ja wakeboard lisämaksusta. Hotelli on täydellinen valinta aktiivisille lomailijoille.