Excecutive-huone omalla altaalla

Excecutive-huoneita, joissa on ulkotila omalla altaalla ja merinäköalalla. Tässä huonetyypissä on kolme kerrosta. Alimmassa kerroksessa on makuuhuone, jossa 2 erillistä vuodetta. Ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, olohuone, patio omalla uima-altaalla ja kylpyhuone. Ylimmässä kerroksessa on toinen kylpyhuone ja kaksi parvekkeellista makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä.

Keittiö, jossa on jääkaappi, kahvinkeitin, uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi. Hotelli kutsuu tätä huonetyyppiä nimellä ''Executive Villa with private pool''.

Huonekoko: Noin 128 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Grand Suite omalla altaalla

Grand Suite, jossa on ulkotila omalla altaalla ja merinäköalalla. Tässä huonetyypissä on kaksi kerrosta. Pohjakerroksessa on keittiö, olohuone, kylpyhuone ja ulkotila omalla uima-altaalla. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, toinen kylpyhuone ja parveke. Makuuhuoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Keittiö, jossa on jääkaappi, kahvinkeitin, uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi. Hotelli kutsuu tätä huonetyyppiä nimellä "Grand Villa with private pool".

Huonekoko: Noin 100 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kahden huoneen villa omalla altaalla

Kahden huoneen villoja, joissa on ulkotila omalla altaalla ja merinäköalalla. Makuuhuone, jossa on parivuode. Olohuoneosio, jossa on yhdistetty minikeittiö. Keittiö, jossa on jääkaappi, kahvinkeitin, uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Alle 2-vuotiaat katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi. Hotelli kutsuu tätä huonetyyppiä nimellä "Villa with private pool".

Huonekoko: Noin 55-65 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhesviitti

Perhesviittejä, joissa on parveke rajoitetulla merinäköalalla. Makuuhuone , jossa on parivuode. Kaksi yhden hengen vuodetta olohuoneosiossa. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, kahvinkeitin, uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi. Hotelli kutsuu tätä huonetyyppiä nimellä ''Family Suite''.

Huonekoko: Noin 68 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-yksiö

Superior-yksiöitä, joissa on parveke, osassa merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö ja olohuoneosio. Parivuode. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, kahvinkeitin, uuni ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi. Hotelli kutsuu tätä huonetyyppiä nimellä ''Residence''.

Huonekoko: Noin 40-50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.