Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita. Tv. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa jaettuja. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: 12-14 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Kaksio

Kaksioita, joissa yhdistetty olohuone/minikeittiö ja erillinen makuuhuone. Lisävuode mahdollinen vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa jaettuja. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: 34-36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Yhden hengen huone

Valoisia yhden hengen huoneita. Tv. Jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa jaettuja. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: 12-14 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.

Yksiö

Valoisia yksiöitä, joissa minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa jaettuja. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: 18-20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.