Anthea Villas

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Anthea Villas on yksinkertainen hotelli Perissan keskustassa kävelymatkan päässä kauniilta laavahiekkarannalta. Hotelli on pieni, mutta täältä löytyy kaikki mitä tarvita saattaa; tarjolla on pieni allasalue, snackbaari sekä yksinkertaiset ja perinteiset huoneistot.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2 hengelle. Superior-huone 2-3 hengelle. Yksiö 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

6,4 10:stä
Perustuu 15 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 64 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 40 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Anthea Villas on pieni ja yksinkertainen hotelli keskeisellä paikalla Perissassa Santorinilla. Täällä majoitut lähellä rantakatua, tavernoja ja ravintoloita. Pieni allas aurinkotuoleilla. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Allas-/snackbaari ja aamiaishuone. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Vastaanotto auki klo 7-23.

Mustalle laavahiekkarannalle on noin 40 metriä, rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Lentokenttäkuljetus pysähtyy 550 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Ateriat

Ei aterioita. Yksinkertainen aamiainen lisämaksusta.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.