Kokemuksia Amaryllis -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Amaryllis -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

73 arvostelua
Erinomainen
 
51
Erittäin hyvä
 
16
Hyvä
 
3
Ei kovin hyvä
 
3
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

30.5.2018

Kirjoittanut MARJA T Amsterdam

KIVA PIENI HOTELLI/NICE LITTLE HOTEL

Henkilökunta oli tosi hyvä, erityisesti Andromahi oli kuin aurinko, ystävällinen, huumorintajuinen ja auttavainen/ Staff was fine, especially lovely Andromahi! Hotelli oli hyvin siisti, siivoojat tekivät tosi hyvää työtä päivittäin/very clean hotel!!! Uima-allas on erittäin pieni, mutta kyllä siinä pulikoi. Aamupala ihan ok, mutta olisin toivonut hedelmiä joka aamuksi ja myös vihanneksia leivän päällisiksi. Hotellin sijainti oli hyvä, lähellä kaikkea, mutta ei kaikista meluisimmassa paikassa. Huone oli ihan ok, kylpyhuone hyvä ja toimiva, sänkykin mukava. Meillä ei ollut parveketta, mutta lähes kaikissa muissa huoneissa näytti olevan sellainen. Jääkaappi oli tarpeellinen varuste.

 
19.10.2020

Kirjoittanut KajalBedi Dortmund, Saksa

Amazing stay

The hotel, staff, hospitality were amazing. The rooms got cleaned everyday. The pool got cleaned for us. I found this hotel very hygenic, specially at this time. I would definitely book this hotel again. The breakfast was awesome with so many choices.

 
5.8.2020

Kirjoittanut shanac860

Lovely place and people

Loved this place. The people were incredibly friendly and everyday they made a lovely breakfast for us. The stay was Nice and the rooms were clean. Only the shower took 3 minutes to get hot but for the rest it was perfect. Recommend it

 
13.11.2019

Kirjoittanut Avid_Surfer Largo, Florida

ABSOLUTELY GORGEOUS!

Just an absolutely beautiful little hotel! Staff is amazing and Friendly... food was right on! Room was fresh & clean... Area super friendly and safe! Love it here! Will try and return As Soon As Possible!

 
25.10.2019

Kirjoittanut Boris K Tel Aviv, Israel

One of the best beach hotels I ever stayed

Superfriendly staff: our special requests for ground-floor room and early check-in have been satisfied, later check-out has been arranged. Excellent location: quiet and close to the beach. Clean and spacy room. Comfortable beds. Espresso machine in the room. Very good breakfast.