Kokemuksia Santorinilta

Santorini – Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia

Lue Apollomatkojen asiakkaiden kokemuksia Santorinin suosituimmista hotelleista, jotka ovat saaneet myös korkeat pisteet asiakastyytyväisyydestä. Hotellien asiakasarviot -sivulla voit myös kysyä lisätietoja kohteesta tai hotellista toiselta asiakkaalta.

Santorinin saarta on sanottu maailman kauneimmaksi saareksi. Valkoiseksi kalkitut rakennukset ja siniset kupolimaiset katot piirtyneenä auringonsäteissä hohtavaa merta vasten on näky, mikä saa monet ihastumaan saareen niin, että palaavat sinne vuosi toisensa jälkeen. Saari on tunnettu myös erikoisen kauniista auringonlaskustaan.

 

Kokemuksia Santorinin La Mer -hotellista

Hotellin kokonaisarvosana 9.1/10

" Aivan mahtava henkilökunta, siisti ja mukava ilmapiiri. Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua. Loistava sijainti ja hotellin kaksi uima-allasta olivat hyvät." - Jaana, Seinäjoki. Kokonaisarvosana hotellille 9.0/10.

" Monipuolinen aamupala, huoneen poreamme, palvelu erinomaista, kylpyläpalvelut, sijanti lähellä rantaa." - Vieras. Kokonaisarvosana hotellille 8/10.

Lue lisää kokemuksia La Mer -hotellista

 

Kokemuksia Santorinin Alkyon-hotellista

Hotellin kokonaisarvosana 8.5/10

" Omistajaperhe oli erittäin ystävällinen, ja halukas auttamaan kaikissa käytännön ongelmissa. Hotellin uima-allas oli hyvin hoidettu. Huone oli tilava. Aamiainen sisältyi hintaan." - Vieras. Kokonaisarvosana hotellille 7.0/10.

" Hotelli oli todella siisti ja hyväkuntoinen. Lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Mistään ötököistä ei tietoakaan. Ystävällinen pieni perhehotelli." - Tiia, Seinäjoki. Kokonaisarvosana hotellille 10/10.

Lue lisää kokemuksia Alkyon -hotellista

 

Miksi valita pakettimatka?

  • Valmismatkapaketti sisältää lennot ja hotellin
  • Valikoidut hotellit suosituissa lomakohteissamme
  • Usein suorat lennot kohteeseen
  • Apollomatkojen opaspalvelut paikan päällä