Sunshine (Santorini)

Nauti lomapäivästä altaan reunalla tai muutaman metrin päässä sijaitsevalla laavakivirannalla, jossa voit pulahtaa virkistävään mereen. Illan tullen on mukva käydä kävelemässä rantakadulla.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,8 10:stä
Perustuu 23 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 77 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 10 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava hotelli remontoidulla aulalla ja vastaanotolla. Allasalue, jossa on allasbaari, aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton pyyhepalvelu. Altaassa on integroitu jacuzzi. Hotelli sijaitsee lähellä Kamarin rantakatua. Ostaessasi vähintään 10 eurolla ruokaa ja juomaa baarista, voit käyttää kahta aurinkotuolia ja varjoa rannalla.

Ravintola, jossa tarjoillaan hyvää välimerellistä ruokaa. Terassi merelle päin. Lounge, jossa on tv. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lähellä ravintoloita, baareja, kauppoja ja bussipysäkkejä. Paikallisliikennettä. Saapumisen yhteydessä lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 200 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus