Sunshine (Santorini)

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Nauti lomapäivästä altaan reunalla tai muutaman metrin päässä sijaitsevalla laavakivirannalla, jossa voit pulahtaa virkistävään mereen. Illan tullen on mukva käydä kävelemässä rantakadulla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 93 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 10 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mukava hotelli remontoidulla aulalla ja vastaanotolla. Allasalue, jossa on allasbaari, aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton pyyhepalvelu. Altaassa on integroitu jacuzzi. Hotelli sijaitsee lähellä Kamarin rantakatua. Ostaessasi vähintään 10 eurolla ruokaa ja juomaa baarista, voit käyttää kahta aurinkotuolia ja varjoa rannalla.

Ravintola, jossa tarjoillaan hyvää välimerellistä ruokaa. Terassi merelle päin. Lounge, jossa on tv. Pesulapalvelu lisämaksusta. Lähellä ravintoloita, baareja, kauppoja ja bussipysäkkejä. Paikallisliikennettä. Saapumisen yhteydessä lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 200 metrin päähän hotellilta. Matkatavarat tulee kuljettaa hotelliin itse.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.