Radisson Blu Zaffron Resort

Tervetuloa hiljattain rakennettuun Radisson Blu Zaffron Resortiin Kamarin rannikkokylään Santorinille! Hotelli sijaitsee lähellä rantaa sekä kävelykatua, jossa on myymälöitä ja paikallisia tarvernoita. Rentoudu altaalla, herkuttele hyvän ruoan parissa ravintolassa tai kuntoile hyvinvarustetulla kuntosalilla.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yhden hengen huone 1 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Kaksikerroksisia yksiöitä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 150 m
Keskustaan: 150 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Zaffron Resort on hiljattain rakennettu ylellinen hotelli, joka sijaitsee Kamarissa Santorinin itäpuolella.

Hotellin allasalueella on aurinkotuoleja ja riippumattoja sekä allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia. Hyvinvointikeskus, jossa hyvin varusteltu kuntosali. Alueella on ravintola.

Maksuton wifi koko hotellilla.

Hotelli sijaitsee noin 150 metrin päässä Kamarin laavahiekkarannalta sekä kävelykadulta, jossa useita paikallisia tavernoita. Hotelli toimii hyvänä tukikohtana, mikäli haluat tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, kuten Mésa Vounó-vuoreen, arkeologiseen antiikin Theraan tai Firan ja Oian kyliin.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus