Poseidon Beach

Poseidon Beach on pieni, mutta viihtyisä hotelli keskellä Kamarin rantakatua. Täältä on näkymät kohti eloisaa rantakatua sekä sen takana olevaa Kamarin mustaa laavarantaa. Aloita lomapäiväsi aamiaisella rannan vierellä olevassa ravintolassa merimaisemin.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 218 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 10 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellilla Poseidon Beach Santorinin Kamarissa on viihtyisä pieni allasalue, josta on näkymät kohti rantaa ja Egeanmerta. Altaan ympärillä on aurinkotuoleja, -varjoja ja allasbaari, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia ja juomia. Allaspyyhkeitä lisämaksusta.

Aamiainen tarjoillaan Taverna Poseidonissa, joka on avoinna myös lounaalla ja illallisella. Pikkukiviranta sijaitsee noin 10 metrin päässä. Maksuton wifi koko hotellialueella. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 200 metrin päähän. Matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Rantakatu ylitettävä rannalle kuljettaessa.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus