Mediterranean White

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Mediterranean White on rauhallisella paikalla sijaitseva hieno hotelli, jossa on uima-allas. Hotelli sijaitsee parin sadan metrin päässä Agia Paraskevin rannalta. Täällä majoitut lähellä viinitarhoja ja merellisiä tuulahduksia, noin kolme kilometriä Kamarin ulkopuolella.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,1 10:stä
Perustuu 9 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 61 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Mediterranean White on kuin rauhallinen keidas, joka sijaitsee noin kolmen kilomterin päässä Kamarin keskustasta. Hotellilla on suuri ja hieno allasalue erillisellä lastenaltaalla sekä maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Pyyhepalvelu panttimaksua vastaan. Monolithos Beachin suosittu ranta sijaitsee kävelyetäisyyden päässä.

Hotellilla on ravintola (siisti vaatetus vaaditaan), jossa tarjoillaan aamiaista ja illallista noutopöydästä. Altaan vierellä on myös allasbaari, jossa voit nauttia virkistäviä juomia varjon alla kuumana päivänä.

Hotelli on rakennettu perinteiseen kykladilaiseen tyyliin. Minimarket 100 metrin päässä hotellilta. Noin kolme kilometriä Kamariin. Hotellibussi Kamariin, Oiaan ja Firaan ja muihin kohteisiin lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

  • Läheisen lentokentän äänet saatetaan kokea häiritsevinä.
  • Hotelli sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Kamarin keskustasta. Pääset keskustaan rantaa tai autietä pitkin.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.