Juniorsviitti

Tyylikkäitä ja raikkaita juniorsviittejä. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-25 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kauniita ja moderneja kahden hengen huoneita. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 16 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Mukavasti sisustettuja superior-huoneita, joissa on tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 20 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superiorsviitti

Elegantteja superiorsviittejä. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla, aamutossut ja hiustenkuivain. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Suihku ja wc. Parveke, jossa jacuzzi sekä rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30-40 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Tyylikkäitä sviittejä. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi. Tv satelliittikanavilla, aamutossut ja hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25-30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle