Mar & Mar Crown Suites

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Mar & Mar Crown Hotel & Suites on mukava hotelli Kamarissa. Kykladilaiseen tyyliin rakennetussa hotellissa nautit rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista panoraamanäkymästä Kamarin kaupunkiin ja merelle.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Superiorsviittejä 2-3 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

siisti
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 258 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Mar & Mar Crown Hotel & Suites sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kamarin laavakivirannalta ja noin 300 metrin päässä Kamarin keskustasta. Korkeatasoisessa hotellissa on vieraanvarainen ja rentouttava ilmapiiri, vehreä puutarha ja vain 39 huonetta. Hotelli on rakennettu kykladilaisen arkkitehtuurin mukaan.

Hotellista löytyy uima-allas ja aurinkotuolit. Maksuttomat allas -ja rantapyyhkeet. Erillinen jacuzzi. Altaalla on snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia aterioita sekä raikasta juomaa, kahvia ja teetä päiväsaikaan. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on auki vuorokauden ympäri. Noin 100 metriä bussipysäkille.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 60 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.