Mar & Mar Crown Suites

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Mar & Mar Crown Suites on mukava hotelli Kamarissa. Kykladilaiseen tyyliin rakennetussa hotellissa nautit rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista panoraamanäkymästä Kamarin kaupunkiin ja merelle.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Superior-huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Superiorsviittejä 2-3 hengelle. Sviittejä 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 254 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Mar & Mar Crown Suites sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Kamarin laavakivirannalta ja noin 300 metrin päässä Kamarin keskustasta. Korkeatasoisessa hotellissa on vieraanvarainen ja rentouttava ilmapiiri, vehreä puutarha ja vain 39 huonetta. Hotelli on rakennettu kykladilaisen arkkitehtuurin mukaan.

Hotellista löytyy uima-allas ja aurinkotuolit. Maksuttomat allas -ja rantapyyhkeet. Erillinen jacuzzi. Altaalla on snackbaari, joka tarjoilee yksinkertaisia aterioita sekä raikasta juomaa, kahvia ja teetä päiväsaikaan. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Pesulapalvelu lisämaksusta. Vastaanotto on auki vuorokauden ympäri. Noin 100 metriä bussipysäkille.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 60 metrin päähän hotellilta, matkatavarat kuljetetaan omatoimisesti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus