Kokemuksia Makarios -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Makarios -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

342 arvostelua
Erinomainen
 
84
Erittäin hyvä
 
102
Hyvä
 
80
Ei kovin hyvä
 
38
Huono
 
38

Viimeisimmät 5 arviota

1.7.2019

Kirjoittanut tarulp Helsinki, Suomi

Siisti hotelli toimivilla peruspalveluilla

Tulimme Santorinille perhmatkalle ja valitsimme Kamarin, sillä vanhempani oliva asuneet 20 vuotta sitten Oiassa kaksi viikkoa ja nyt mukana oli 4-vuotias veljentyttöni, joten haimme lomaa, jossa voisimme yhdistää levon uiden rannalla sekä pääsime vierailemaan Firaan ja Oiaan tarvittaessa. Saavuimme hotelliin ja meillä oli mahdollisuus valita eri huonevaihtoehdoista. Koska viivyimme hotellissa viikon päätimme ottaa huoneen toisesta kerroksesesta. Toisessa 3-hengen huoneessa parveke oli ohikulkevalle tielle ja toisessa huoneessa näkymä oli lentokentän suuntaan. Vaikka lentokenttä oli niin lähellä siitä ei missään vaiheessa ollut mitään haittaa. Huoneet ja koko hotelli oli aina siisti ja ilahduimme, että huoneissa pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Aamupala oli tehty enemmän englantilaiseen makuun, mutta kaikille löytyi jotain. Iso plussa oli joka aamu tuoreet hedelmät. Koska hotelli oli kylän laidalla se oli todella rauhallinen ja juuri sitä mitä me haimme. Allas alue oli lähes tyhjä, joten meille oli aina vapaat aurikotuolit ja allasbaarista saimme virvokkeita ja pientä suolaista, jos nälkä pääsi yllättämään. Lähimpään markettiin oli matkaa n. kilometri, mutta se oli meille pelkästään positiivista, sillä päivittäin kävelimme Kamarin ranta-alueelle sekä pääkadulle ruokailemaan tai tekemään ostoksia. Hotellista saimme hyvät ohjeet, miten löytää kaupalle sekä lähimpiin ravintoloihin. Käytimme hotellin kautta järjestettävää Oian iltamatkaa ja suosittelemme tätä palvelua. Suora minibussi kohteeseen ja paluu isommalla bussilla toimi todella hyvin ja oli vaivatonta. Aina kun meillä oli kysyttävää henkilökunta auttoi meitä ja kaikki puhuivat hyvää englantia, joten kommunikointi toimit aina todella hyvin. Viimeisenä päivänä saimme järjestettyä maksua vastaan meidän 6-hengen perheelle toisen huoneista käyttöön, niin pääsimme vielä virkistäytymään ja vaihtamaan vaatteet ennen kotiin paluuta omassa huoneessa.

 
26.6.2022

Kirjoittanut Odyssey29634458658 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely if you can put up with the continuous noise.

Pros: lovely clean modern hotel: rooms are clean with modern furniture and tiled floors. All have a balcony, hairdryer and TV. Modern shower room with drench and conventional shower. The hotel and rooms look newly painted. A lovely outdoor pool with plenty of sun beds, tables chairs and umbrellas. There is a very nice pool bar selling all sorts of drinks plus snacks. Staff are very friendly and polite. Cons: breakfast is buffet style with the same food every day. No other meals provided except pool bar snacks. A very noisy location next to a busy road and on the fly path for the nearby airport.

 
15.6.2022

Kirjoittanut louisepD5782DM

Clean and cozy hotel

I just visited Makarios Hotel. The hotel is a 7-10 minute walk from the board walk and city center with restaurants and small shops. A local bus in front of the hotel takes you to Thira in 15 minutes and from there you can connect to most of the busses taking you all over the island. The hotel itself is very clean and cozy, friendly staff and a nice pool area. We had a great week, with this hotel as our base. I can recommend that you book a stay here.

 
8.12.2021

Kirjoittanut petermikpmg Riian alue, Latvia

Great hotel near airport

Good small family run hotel with good service. The rooms are clean and the cleaners come every day. Breakfast is good. Pool area is good size and always place in the sun and a place in shadow. Good thing that a bus stop is right at the hotel and there are buses that go all over the island. Good family holiday.

 
11.10.2021

Kirjoittanut annflores2021

Beautiful and clean hotel

All I can say is that the hotel is perfect for a small break/holidays. Nice staffs. Petros was really helpful with everything. the only down side was the breakfast. The coffee machines didn't work perfectly and food was average. other than that the property was beautiful and just in front of the bus stop to Fira, so that is a plus point!