Kokemuksia Makarios -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,6 10:stä Perustuu 49 arvioon
Kokonaisuus
 
7,6 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
7,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
hotelli on siisti ja yksinkertainen,mutta se riittää
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


7 10:stä

+
Allasbaarissa työskentelevä ihana rouva.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


10 10:stä

+
Palvelu…. henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-17


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-17


7 10:stä

+
Vastaanotossa ystävällinen vanhempi mies, huoneistossa hyvin toimiva ilmastointi ja perussiisti huoneista perussiisti sisältä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-03


10 10:stä

+
Parveke. Näköala
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Makarios -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

356 arvostelua
Erinomainen
 
90
Erittäin hyvä
 
107
Hyvä
 
82
Ei kovin hyvä
 
38
Huono
 
39

Viimeisimmät 5 arviota

1.7.2019

Kirjoittanut tarulp Helsinki, Suomi

Siisti hotelli toimivilla peruspalveluilla

Tulimme Santorinille perhmatkalle ja valitsimme Kamarin, sillä vanhempani oliva asuneet 20 vuotta sitten Oiassa kaksi viikkoa ja nyt mukana oli 4-vuotias veljentyttöni, joten haimme lomaa, jossa voisimme yhdistää levon uiden rannalla sekä pääsime vierailemaan Firaan ja Oiaan tarvittaessa. Saavuimme hotelliin ja meillä oli mahdollisuus valita eri huonevaihtoehdoista. Koska viivyimme hotellissa viikon päätimme ottaa huoneen toisesta kerroksesesta. Toisessa 3-hengen huoneessa parveke oli ohikulkevalle tielle ja toisessa huoneessa näkymä oli lentokentän suuntaan. Vaikka lentokenttä oli niin lähellä siitä ei missään vaiheessa ollut mitään haittaa. Huoneet ja koko hotelli oli aina siisti ja ilahduimme, että huoneissa pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Aamupala oli tehty enemmän englantilaiseen makuun, mutta kaikille löytyi jotain. Iso plussa oli joka aamu tuoreet hedelmät. Koska hotelli oli kylän laidalla se oli todella rauhallinen ja juuri sitä mitä me haimme. Allas alue oli lähes tyhjä, joten meille oli aina vapaat aurikotuolit ja allasbaarista saimme virvokkeita ja pientä suolaista, jos nälkä pääsi yllättämään. Lähimpään markettiin oli matkaa n. kilometri, mutta se oli meille pelkästään positiivista, sillä päivittäin kävelimme Kamarin ranta-alueelle sekä pääkadulle ruokailemaan tai tekemään ostoksia. Hotellista saimme hyvät ohjeet, miten löytää kaupalle sekä lähimpiin ravintoloihin. Käytimme hotellin kautta järjestettävää Oian iltamatkaa ja suosittelemme tätä palvelua. Suora minibussi kohteeseen ja paluu isommalla bussilla toimi todella hyvin ja oli vaivatonta. Aina kun meillä oli kysyttävää henkilökunta auttoi meitä ja kaikki puhuivat hyvää englantia, joten kommunikointi toimit aina todella hyvin. Viimeisenä päivänä saimme järjestettyä maksua vastaan meidän 6-hengen perheelle toisen huoneista käyttöön, niin pääsimme vielä virkistäytymään ja vaihtamaan vaatteet ennen kotiin paluuta omassa huoneessa.

 
13.10.2023

Kirjoittanut Dezias V

Very good experience, Highly recommend it :)

Very good, The staff we're nice, the pool and restaurant was nice, the room was nice, I highly recommend it 😀 plus it had a tennis court and for people who love planes, they pass right above the hotel and from the balcony you can see the runway! Very cool! The only downside, was that is wasn't very clean in the pool, overall Very good! :)

 
1.9.2023

Kirjoittanut AshmikaR26

Lovely hotel!

Lovely hotel and perfectly situated close to the famous Santorini black sand beach. Hotel staff are very helpful and taxi can be arranged to Fira or bus scheduled to fetch passengers as per the timetable. Loved the pool and the cleanliness of the hotel, rooms and pool area

 
6.6.2023

Kirjoittanut Tourist37376288147

Very good and satisfying.

Had a two week stay at this hotel for a family wedding. Hotel spotless and modern. Cleaners in every single day to freshen up and make beds. Staff very friendly. I cannot fault this hotel to be honest. For information purposes, If you don’t like to walk too far and prefer to be right on beach or Main Street, it’s about 12-15 minute walk from Main Street. Breakfast isn’t too varied, however, this wasn’t an issue for us personally. On the whole I would recommend this hotel.

 
18.10.2022

Kirjoittanut kbrams86 Grand Cayman

Great, modern hotel in Kamari

Travel Zone booked this hotel for my friend and I and we were pleasantly surprised with how modern it was. The shower was AMAZING! The front desk provided great service and gave us great recommendations for local restaurants. The hotel is also close to the bus spot and within walking distance of the beach which has a lot of restaurants and shops. Only con was the hot tub wasn't serviced during our stay, which would have been lovely for a windy October night.