Kokemuksia Makarios -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,5 10:stä Perustuu 37 arvioon
Kokonaisuus
 
7,5 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
hotelli on siisti ja yksinkertainen,mutta se riittää
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-30


7 10:stä

+
Allasbaarissa työskentelevä ihana rouva.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-22


10 10:stä

+
Palvelu…. henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-17


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Makarios -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 3,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

54% matkustajista suositttelee

356 arvostelua
Erinomainen
 
90
Erittäin hyvä
 
107
Hyvä
 
82
Ei kovin hyvä
 
38
Huono
 
39

Viimeisimmät 5 arviota

1.7.2019

Kirjoittanut tarulp Helsinki, Suomi

Siisti hotelli toimivilla peruspalveluilla

Tulimme Santorinille perhmatkalle ja valitsimme Kamarin, sillä vanhempani oliva asuneet 20 vuotta sitten Oiassa kaksi viikkoa ja nyt mukana oli 4-vuotias veljentyttöni, joten haimme lomaa, jossa voisimme yhdistää levon uiden rannalla sekä pääsime vierailemaan Firaan ja Oiaan tarvittaessa. Saavuimme hotelliin ja meillä oli mahdollisuus valita eri huonevaihtoehdoista. Koska viivyimme hotellissa viikon päätimme ottaa huoneen toisesta kerroksesesta. Toisessa 3-hengen huoneessa parveke oli ohikulkevalle tielle ja toisessa huoneessa näkymä oli lentokentän suuntaan. Vaikka lentokenttä oli niin lähellä siitä ei missään vaiheessa ollut mitään haittaa. Huoneet ja koko hotelli oli aina siisti ja ilahduimme, että huoneissa pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Aamupala oli tehty enemmän englantilaiseen makuun, mutta kaikille löytyi jotain. Iso plussa oli joka aamu tuoreet hedelmät. Koska hotelli oli kylän laidalla se oli todella rauhallinen ja juuri sitä mitä me haimme. Allas alue oli lähes tyhjä, joten meille oli aina vapaat aurikotuolit ja allasbaarista saimme virvokkeita ja pientä suolaista, jos nälkä pääsi yllättämään. Lähimpään markettiin oli matkaa n. kilometri, mutta se oli meille pelkästään positiivista, sillä päivittäin kävelimme Kamarin ranta-alueelle sekä pääkadulle ruokailemaan tai tekemään ostoksia. Hotellista saimme hyvät ohjeet, miten löytää kaupalle sekä lähimpiin ravintoloihin. Käytimme hotellin kautta järjestettävää Oian iltamatkaa ja suosittelemme tätä palvelua. Suora minibussi kohteeseen ja paluu isommalla bussilla toimi todella hyvin ja oli vaivatonta. Aina kun meillä oli kysyttävää henkilökunta auttoi meitä ja kaikki puhuivat hyvää englantia, joten kommunikointi toimit aina todella hyvin. Viimeisenä päivänä saimme järjestettyä maksua vastaan meidän 6-hengen perheelle toisen huoneista käyttöön, niin pääsimme vielä virkistäytymään ja vaihtamaan vaatteet ennen kotiin paluuta omassa huoneessa.

 
24.10.2023

Kirjoittanut 311049jmg Canyelles, Espanja

Alejado de la zona mas popular de Santorini, pero perfectamente conectado a través de transporte publico

El hotel esta situado en la zona opuesta a la caldera de Santorini, pero en nuestro caso no lo consideramos un inconveniente sino una ventaja. Zona mas tranquila, MUY BIEN COMUNICADA con transporte público, muy próxima a la costa y a las ruinas de Akrotiri. El hotel, en un edificio de tres plantas es tranquilo, con espacios abiertos y piscina junto a la que hay el area de desayuno, muy agradable. Desayuno suficiente Personal agradable y colaborador

 
6.10.2023

Kirjoittanut sulu4802 Halle Westfalen, Saksa

Ansprechendes Hotel mit gutem Preis-Leistungsverhältnis

Die Zimmer und Bäder sind alle modern renoviert und sehr sauber. Täglicher Handtuchwechsel. Gute Schallisolierung, so dass man die Starts und Landungen des naheliegenden Airports, bzw. der Hauptstrasse kaum hört. Super freundliches und hilfsbereites Personal. Frühstücksangebot für griechische Verhältnisse gut. Pool sehr sauber, aber sehr kalt. Leider liegt das Hotel mindestens 15 Gehminuten vom Ort, vom Hauptstrand, den Restaurants und Geschäften entfernt.

 
21.8.2023

Kirjoittanut Roberto_Ri Milano, Italia

ALTAMENTE CONSIGLIATO

Ottima struttura, a due passi dal mare e da tutto. camere molto ampie, tenute molto pulite e arredate in modo moderno. piscine a disposizione davvero belle e colazione molto abbondante ALTAMENTE CONSIGLIATO

 
13.10.2023

Kirjoittanut Dezias V

Very good experience, Highly recommend it :)

Very good, The staff we're nice, the pool and restaurant was nice, the room was nice, I highly recommend it 😀 plus it had a tennis court and for people who love planes, they pass right above the hotel and from the balcony you can see the runway! Very cool! The only downside, was that is wasn't very clean in the pool, overall Very good! :)