La Mer

  • Deluxe-huoneissa oma poreamme
  • Yli 16-vuotiaille
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Kuten La Mer -hotellin nimikin jo kertoo, täällä vietät lomasi meren läheisyydessä. Viityisän allasalueen aurinkotuoleilla lomapäivät sujuvat rennoissa merkeissä ja Kamarin tumma hiekkarantakin on vain muutaman askeleen päässä. Hemmottele itseäsi à la carte- ravintolassa ja pienessä spassa. Tervetuloa!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle. Executive-huoneita 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Aamiainen ja altaat.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 605 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

La Mer on kaunis hotelli lähellä Kamarin mustaa laavakirirantaa. Ikäraja on 16-vuotta. Viihtyisä allasalue kahdella suurella ja yhdellä pienellä altaalla. Maksuttomat aurinkotuolit, -varjot altaalla. Maksuttomat allaspyyhkeet. Allas-/snackbaari. Aurinkotuolit rannalla lisämaksusta.

Ravintola, jossa tarjolla on aamiaispöytä ja à la carte lounas ja illallinen. Huonepalvelu ravintolan ollessa avoinna. Maksuton sisäänpääsy spahan, jossa hamam, sauna ja lisämaksullisia hoitoja. Aurinkoterassi katolla. Kuntosali, pöytätennis ja biljardi. Maksuton wifi koko hotellissa, lainattavissa pöytätietokoneita. Kampaaja. Pesulapalvelu lisämaksusta. Parkkipaikka. Kokoushuone. Paikallisliikennettä. Lentoliikenteen äänet voidaan kokea häiritsevänä.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.