Imperial Med

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Tervetuloa Agia Paraskevin rannalla sijaitsevaan Imperial Mediin. Täällä majoitut kauniissa rakennuksissa merimaisemien, tunnelmallisten polkujen ja kukoistavan puutarhan äärellä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsviitti 2-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kampanjahuone 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 742 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Majoitu perinteisissä kykladilaisissa taloissa vehreällä alueella ja lähellä rantaa Santorinilla.

Täällä on allasalue, jossa baari, aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilla on myös yksityinen osio lähirannalla. Pyyhepalvelu altaalla ja rannalla.

Imperial Medissä on á la carte-ravintola, jossa tarjoillaan Välimeren annoksia. Ravintola sijaitsee altaan vierellä merinäkymien äärellä ja täällä tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä illallista.

Hotellilla on spa, jossa on saatavilla kauneushoitoja, hierontaa sekä kynsihoitoja. Sauna, höyrysauna ja jacuzzi.

Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Maksuton wifi koko hotellilla ja pysäköintimahdollisuus. Mahdollisuus pelata koripalloa, tennistä ja pöytätennistä.

Hotellin lähellä useita ravintoloita. Noin 20 km etäisyys Kamarin rannalle ja 30 min matka Monolithoksen rannalle. Hotelli sijaitsee noin 2,5 km lentokentältä, noin 12 km Athinioksen satamasta ja noin 8 km saaren pääkaupunki Firasta.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.