Deluxe -huone

Valoisia ja moderneja deluxe -huoneita, joiden parvekkeella on jacuzzi. Smart-tv satelliittikanavilla. Energiaa säästävä, ympäristöystävällinen jääkaappi. Nespressokeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpy/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti

Valoisia ja modernisti sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta vierekkäin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Smart-tv satelliittikanavilla. Energiaa säästävä, ympäristöystävällinen jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Mukavasti sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa kolmas henkilö majoittuu vuodesohvalla. Kun huoneessa majoittuu vain kaksi henkeä, on huonekoko noin 17 neliötä. Smart-tv satelliittikanavilla. Energiaa säästävä, ympäristöystävällinen jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 17 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior -huone

Superior -huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Smart-tv satelliittikanavilla. Energiaa säästävä, ympäristöystävällinen jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 henkeä.

Suurehko superior-huone

Suurehkoja superior-huoneita kahdessa kerroksessa. Makuutilassa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä kylpyhuone, jossa suihku ja wc yläkerrassa. Alakerrassa lisäksi parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Smart-tv satelliittikanavilla. Energiaa säästävä, ympäristöystävällinen jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.