Afrodite Venus Beach Resort

  • Täydellinen sijainti rantakadulla
  • Kaunis allasalue
  • À la carte -ravintola kauniilla merinäkymillä
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Afrodite Venus Beach Resort sijaitsee mustan laavahiekkarannan vierellä Kamarissa lähellä kaikkea. Täällä on palmujen reunustama allasalue, à la carte -ravintola merinäkymin ja spa. Tervetuloa!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1–3 hengelle. Deluxe -huoneita 2 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle. Superior -huoneita 2-3 hengelle. Isohkoja superior -huoneita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Lähellä rantaa, parveke. Uima-allas oli tarpeeksi iso.Todella ystävälliset ja hyvät siivoojat ja tarjoilijat rannalla.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 997 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 20 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Afrodite Venus Beach Resort sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kamarin rantakadulta. Täällä on allasalue, jossa allas, erillinen lastenallas ja jacuzzi. Allas-/snackbaari. Maksuttomia aurinkotuoleja, -varjoja sekä allas-/rantapyyhkeitä altaalla ja rannalla.

Hotellilla on kaksi ravintolaa. Hiljattain uusitussa buffetravintolassa tarjoillaan aamiaista ja illallista. Puolihoitoon sisältyy aamiais -ja illallispöytä. À la carte -ravintola Mesogaia sijaitsee rannalle päin ja täältä on panoramanäkymät mustalle laavarannalle ja merelle.

Vastaanotto on avoinna vuorokauden ympäri. Minispa, jossa sisäallas, sauna, hamah ja erilaisia hoitoja lisämaksusta, hotellin asukkaat saavat 15% alennuksen hoidoista ja sisäänpääsystä. Korkeuseroja hotellialueella. Huoneenluovutuksen jälkeen mahdollisuus käyttää suihkuhuonetta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta (kesä 2022). Puolihoitoon sisältyy aamiais -ja illallispöytä buffetravintolassa.

Hyvä tietää

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie.

Hotellialueella korkeuseroja, hotelli koostuu useasta rakennuksesta. Osassa huoneista enemmän rappusia.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.