Aegean View

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Aegean View sijaitsee Kamarin kylässä, Santorinin itäpuolella. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla mäen päällä lähellä tummaa laavarantaa. Täällä on sekä tavallinen allas että lastenallas.


Huonetyyppi

Yksiö 2-4 hengelle. Kaksikerroksinen yksiö 2-4 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle. Juniorsviitti 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 335 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean View sijaitsee lähellä Kamarin kylää rauhallisella paikalla mäen päällä, kävelymatkan päässä antiikin kaupunki Therasta.

Hotellilla on pieni allasalue, jossa on allas ja erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja. Snack-/allasbaari, jossa tarjoillaan virkistäviä juomia ja pientä syötävää. Meri ja ihana laavahiekkaranta sijaitsevat vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä.

Kamarin kylä tunnetaan pitkästä, tuliperäisestä hiekkarannastaan ja kristallinkirkkaista merivesistä. Täällä on useita ravintoloita, kahviloita ja myymälöitä. Aegean View sijaitsee noin 4 kilometriä Santorinin kansainväliseltä lentokentältä ja noin 9 kilometriä pääkaupunki Firasta. Vuokraa auto ja lähde kohti saaren pieniä kyliä ja uimapoukamia omatoimisesti.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.