Aegean View

Aegean View sijaitsee Kamarin kylässä, Santorinin itäpuolella. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla mäen päällä lähellä tummaa laavarantaa. Täällä on sekä tavallinen allas että lastenallas.

Varaa yhdistelmämatka kesällä 2021

Tiesitkö, että voit nyt varata kesän 2021 yhdistelmämatkan tähän kohteeseen? Yhdistelmämatkat ovat varattavissa toistaiseksi vain asiakaspalvelumme kautta. 

 


Huonetyyppi

Yksiö 2-4 hengelle. Kaksikerroksinen yksiö 2-4 hengelle. Kaksio 2-4 hengelle. Juniorsviitti 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 329 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Aegean View sijaitsee lähellä Kamarin kylää rauhallisella paikalla mäen päällä, kävelymatkan päässä antiikin kaupunki Therasta.

Hotellilla on pieni allasalue, jossa on allas ja erillinen lastenallas, aurinkotuoleja ja -varjoja. Snack-/allasbaari, jossa tarjoillaan virkistäviä juomia ja pientä syötävää. Meri ja ihana laavahiekkaranta sijaitsevat vain lyhyen kävelyetäisyyden päässä.

Kamarin kylä tunnetaan pitkästä, tuliperäisestä hiekkarannastaan ja kristallinkirkkaista merivesistä. Täällä on useita ravintoloita, kahviloita ja myymälöitä. Aegean View sijaitsee noin 4 kilometriä Santorinin kansainväliseltä lentokentältä ja noin 9 kilometriä pääkaupunki Firasta. Vuokraa auto ja lähde kohti saaren pieniä kyliä ja uimapoukamia omatoimisesti.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus