Andromeda Villas

  • Upeat näkymät
  • Hieno allasalue
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Andromeda Villas on tyylikäs hotelli, joka sopii erinomaisesti romanttiseen lomaan. Ravintolassa pääset nauttimaan herkullisia makuja huikeaa auringonlaskua ihaillen. Täydellistä rentoutumista etsivän kannattaa varata sviitti, jolloin nautit hetkistä omassa poreammeessa.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 1–3 hengelle. Sviittejä 2–3 hengelle. Deluxe-sviittejä 2–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

No ilmainen upgreidaus jakuzi-parvekkeesta kohtuulliseen isoon omaan uima-altaaseen parvekkeella...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 901 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 7,5 km
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Viihtyisä Andromeda Villas sijaitsee rinteellä, josta on upeat näkymät. Allasalueella on isompi allas ja jacuzzi, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeet. Allasbaari.

Hotellin ravintolassa tarjoillaan paikallisia ja kreikkalaisia makuja, ja sekä baarin että ravintolan viinilistalta löydät paikallisten tuottajien viinejä. Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Noin 2 kilometriä Firan kaupunkiin ja noin 7,5 kilometriä lähimpään rantaan. Monolithoksen rannalle, jolla on aurinkotuoleja ja -varjoja on 10 kilometriä. Hotellialueella on korkeuseroja ja portaita.

Ateriat

Aamiaispöytä.

Hyvä tietää

Sisäänkirjauduttaessa maksetaan 20 euron panttimaksu tallelokerosta. Panttimaksu palautetaan uloskirjautumisen yhteydessä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.