Rodoksen hotelleja vesipedoille

Etsitkö vesipuistohotellia liukumäkineen ja leikkialtaineen? Olemme koonneet tälle sivulle kaikki hotellimme Rodoksella, joissa on hauskoja vesiaktiviteetteja. Löydä täydellinen hotelli perhelomalle lasten kanssa!

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort on yksi suosituimmista Apollo Mondo Family -hotelleistamme, joka sijaitsee aivan rannalla Afandoussa. Hotellilla on kolme allasaluetta, hauskaa ohjelmaa lapsille ja hyvän olon aktiviteetteja aikuisille. Nauti herkullista ja terveellistä ruokaa hotellin ravintoloissa ja baareissa. Monipuoliset palvelut ja viihtyisä hotellialue takaavat ikimuistoisen loman koko perheelle!

Lue lisää ja varaa Mythos Beach Resort

Epsilon

Epsilonissa on sekä vesiliukumäki että vesileikkejä kaikista nuorimmille. Täällä on myös uimakoulu skandinaavisen uimaopettajan johdolla sekä lastenkerho Polly & Mino.

Lue lisää ja varaa Epsilon

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Faliraki Beach Mitsis on suosittu All Inclusive -hotelli, joka sijaitsee hienolla Falirakin rannalla. Täältä löydät vesiliukumäkiä ja paljon aktiviteetteja koko perheelle.

Lue lisää ja varaa Mitsis Faliraki

Mitsis Alila Resort & Spa

All Inclusive -hotelli sinulle, joka etsit lisämukavuutta lomallesi! Täällä on kolme vesiliukumäkeä, ihana allasalue ja ranta. Voit myös varata perhehuoneen omalla altaalla. 

Lue lisää ja varaa Mitsis Alila

Esperides Beach Family Hotel

Miltä kuulostaisi All Inclusive -hotelli, jossa on vesiliukumäkiä, elokuvateatteri ja minihuvipuisto? Hotellissa Esperides Beach Family Hotel viihtyy koko perhe!

Lue lisää ja varaa Esperides Beach Family Hotel

Rodos Palace

Hiljattain rakennettu lastenallas, jossa vesiliukumäkiä nuoremmille lapsille. Viihtyisä allasalue ja ranta sijaitsevat vain kivenheiton päässä  hotellilta. Vietä hauska loma koko perheen kanssa!

Lue lisää ja varaa Rodos Palace